Lyttos Beach: Σερβίς στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις Κωφών

Σπορ
Lyttos Beach: Σερβίς στο 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις Κωφών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια πολύ σημαντική διοργάνωση φιλοξενείται στη Χερσόνησο

Η Χερσόνησος και το Lyttos Beach βρίσκονται στο επίκεντρο, καθώς στις υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει ως τις 26 Ιουνίου το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις Κωφών Ανδρών & Γυναικών

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων και ακολούθησε η επίσημη τελετή έναρξης της διοργάνωσης. Παρουσία των αθλητών έγινε η έπαρση της σημαίας του EDSO (Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών). Η τελετή συγκέντρωσε τα βλέμματα των παρισταμένων αθλητών καθώς η συγκίνηση ήταν μεγάλη.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών/ Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών κος. Ιωσήφ Σταυρακάκης, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής/ Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κωφών Κρήτης «Μίνωας», οι εκπρόσωποι της EDSO κύριοι Anton Petric και Ota Pansky, καλωσόρισαν όλους σ’ αυτόν τον ευλογημένο τόπο, κηρύσσοντας την έναρξη του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών.

Το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Ιωάννης Σέγκος χαιρετώντας την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών, ευχόμενος καλή επιτυχία στους αθλητές, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής του Lyttos Beach Hotel Νικόλαος Κριτσωτάκης όπου με την σειρά του καλωσόρισε τόσο στο Lyttos Beach Hotel  όσο και στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις στο L.B.T.A.  αθλητές και παράγοντες.

Να τονίσουμε ότι λόγω της πανδημίας του Covid- 19 δεν επιτρέπονται θεατές κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News