Roland Garros: Λύγισε μαχόμενος ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Σπορ
Roland Garros: Λύγισε μαχόμενος ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προηγήθηκε 2-0 αλλά ο τρομερός Νόβακ Τζόκοβιτς το γύρισε και νίκησε 3-2

Συγκλονιστικός ήταν ο σημερινός τελικός του Roland Garros, διάρκειας περισσοτέρων από 4 ωρών αλλά χωρίς ελληνικούς πανηγυρισμούς στο φινάλε, με το Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι ο μεγάλος νικητής με 3-2 επί του Στέφανου Τσιτσιπά (6-7(6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4 ).

Ο Έλληνας τενίστας έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στον τελικό και ιδιαίτερα στο 2ο σετ ήταν καταιγιστικός, με αποτέλεσμα να προηγηθεί με 2-0 και να σκορπίσει πολλές ελπίδες ότι μπορεί να πανηγυρίσει τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού τένις.

Από εκεί και πέρα όμως ο Σέρβος έδειξε με την ποιότητά του γιατί είναι ο Νο1 τενίστας στον κόσμο αφού γύρισε το παιχνίδι, ισοφάρισε εύκολα 2-2 και όλα κρίθηκαν στο πέμπτο και τελευταίο σετ.

Ένα σετ όπου ο Τσιτσιπάς κοίταξε στα μάτια τον Τζόκοβιτς, το πάλεψε όσο μπορούσε αλλά έπεσε μαχόμενος (6-4 games υπέρ του Τζόκοβιτς), με ορισμένους πόντους πάντως από πλευράς Σέρβου σε κρίσιμα σημεία να είναι απίθανοι.

O βασιλιάς Νόλε κατέκτησε τον 19ο Grand Slam τίτλο του και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφα Ναδάλ, οι οποίοι μετρούν από 20 Major τίτλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News