Με Τσίλιτς στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Με Τσίλιτς στη Ρώμη ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έμαθε τον αντίπαλο του στην πρεμιέρα του τουρνουά…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Rome Masters. Ο Μαρίν Τσίλιτς επικράτησε του Αλεξάντερ Μπούμπλικ στον 1ο γύρο και "σφράγισε" τη θέση του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή.

Ο έμπειρος Κροάτης, κάτοχος του US Open 2014 και πρώην Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, διανύει καλή χωμάτινη σεζόν και μοιάζει να ξαναβρίσκει σιγά σιγά τον καλό του εαυτό, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται στην... χειρότερη του επιφάνεια.

Την Δευτέρα (10/5), πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος του φορμαρισμένου Μπούμπλικ και μάλιστα με ανατροπή. Μετά από μια ώρα και 45 λεπτά, επικράτησε με 4-6, 6-2, 6-3 και θα αντιμετωπίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 2ο γύρο.

Οι δυο τους, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για δεύτερη φορά. Στη μοναδική τους συνάντηση στο Tour, πριν τέσσερα χρόνια (2017), ο Κροάτης είχε επικρατήσει του Στέφανου στη φάση των "32" του Rakuten Japan Open.

Ο Τσιτσιπάς, το 2020 είχε αποκλειστεί από το Internazionali BNL D'Italia, στο ντεμπούτο του, μιας και είχε ηττηθεί από τον Γιανίκ Σίνερ στα τρία σετ. Ας ελπίσουμε να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο φέτος.

Photo: intime

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News