Με Περ ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Ακαπούλκο

Σπορ
Με Περ ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Ακαπούλκο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή θα είναι η τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ATP Tour…

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση στο ATP 500 τουρνουά του Ακαπούλκο που ξεκινάει την Δευτέρα στο Μεξικό. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταλαμβάνει το Νο1 του ταμπλό και στον 1ο γύρο καλείται να αντιμετωπίσει τον Μπενουά Περ, Νο29 της παγκόσμιας κατάταξης, στην τρίτη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ATP Tour.

Το Νο5 του κόσμου που προέρχεται από τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Open13 της Μασσαλίας (Πιερ-Χιουζ Ερμπέ), έχει μια νίκη και μια ήττα στις αναμετρήσεις με τον εκκεντρικό Γάλλο, έχοντας κερδίσει τον Περ στην πιο πρόσφατη μονομαχία τους, στην Ουάσινγκτον το 2019 με 6-4, 6-0.

Σε περίπτωση νίκης επί του Περ, στο 2ο γύρο ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης Ίσνερ-Καρούσο ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με το Νο7 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό βρίσκονται επίσης και οι 3-Ντιέγκο Σβάρτσμαν, 5-Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ καθώς και οι επικίνδυνοι unseeded Κετσμάνοβιτς, Άντερσον και Τσίλιτς.

Το Νο2 του ταμπλό καταλαμβάνει ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος στην πρεμιέρα θα αντιμετωπίσει τον 17χρονο Ισπανό wild card, Κάρλος Αλκαράζ που θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του.

4-Μίλος Ράονιτς, 6-Φάμπιο Φονίνι και 8-Κάσπερ Ρουντ οι υπόλοιποι seeded τενίστες στο κάτω μέρος του ταμπλό της hard court διοργάνωσης των 1.2 εκατομυρίων δολαρίων.

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News