Κόντρα στον Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς στους «16»

Σπορ
Κόντρα στον Μπερετίνι ο Τσιτσιπάς στους «16»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ιταλός πέρασε το εμπόδιο του Κάρεν Κατσάνοφ επικρατώντας 7-6 (1) ,7-6 (5) ,7-6 (5)…

Μετά κόπων και βασάνων προκρίθηκε ο Ματέο Μπερετίνι στον τέταρτο γύρο του Australian Open. Ο Κάρεν Κατσάνοφ αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για το Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο 24χρονος Ιταλός μετά από τρεις ώρες αμφίρροπης μάχης στην John Cain Arena, κατάφερε να επικρατήσει 7-6 (1) ,7-6 (5) ,7-6 (5) του αντιπάλου του και να πάρει το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης, όπου θα συναντήσει τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο Κατσάνοφ ήταν άκρως ανταγωνιστικός καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού με τον Ματέο. Ο αγώνας κρίθηκε στα τρία Tie Break. Εκεί ο νεαρός Ρώσος τενίστας εμφανίστηκε κατώτερος των προσδοκιών, δεν κατάφερε να διαχειριστεί τους κρίσιμους πόντους και γνώρισε την ήττα.

Μάλιστα στο τρίτο Tie Break του ματς έχασε τεράστια ευκαιρία να κερδίσει το σετ. Έσπασε το σέρβις του αντιπάλου του και κράτησε αρχικά ανέπαφο το δικό του, κάνοντας το σκορ 4-1. Όμως στην συνέχεια δεν μπόρεσε να αντέξει την τεράστια πίεση του Ιταλού, δέχθηκε δύο break και τέθηκε εκτός Australian Open.

Τσιτσιπάς και Μπερετίνι έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα άσσο να προηγείται 4-1 στις νίκες. Βρίσκονται και οι δύο σε εξαιρετική φόρμα, δείχνουν ικανοί να νικήσουν τους πάντες και πιθανότατα θα παρακολουθήσουν ένα απολαυστικό ντέρμπι.

Πηγή: Tennis24.gr.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News