default-image

Τέννις: Με το δεξί η Σάκκαρη στο Abu Dhabi

Σπορ
Τέννις: Με το δεξί η Σάκκαρη στο Abu Dhabi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-2) την Ρωσίδα Αναστασία Ποταπόβα

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο 500αρι τουρνουά που διεξάγεται στο Abu Dhabi, νικώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-2) την Ρωσίδα, Αναστασία Ποταπόβα και περιμένει την αντίπαλο της στον επόμενο γύρο.

Η Νο.22 στο κόσμο Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε με μπρέικ νωρίς, παίρνοντας προβάδισμα 3-1 στα games και ισχυροποιώντας τη θέση της για να κερδίσει το εναρκτήριο σετ.

Έχοντας τρομερά ποσοστά στο πρώτο δικό της σερβίς(18/20, 90%), δεν συνάντησε μεγάλες δυσκολίες πλην του 10ου game, όπου κατάφερε να σώσει τετραπλό μπρέικ πόιντ. Με αυτόν τον εντυπωσιακό τρόπο η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για τη νίκη κόντρα στην 19χρονη Ρωσίδα.

Η Μαρία μπήκε με τον ίδιο τρόπο και στο δεύτερο σετ, ξεκινώντας με μπρέικ στο δεύτερο σέρβις game της αντιπάλου της και πλέον έλεγχε τον αγώνα στο έπακρο. Η 25χρονη Ελληνίδα βρήκε εξαιρετικές επιστροφές στο πρώτο σερβίς της Ποταπόβα (8/15, 54%), κάνοντας παράλληλα και δεύτερο μπρέικ, σφραγίζοντας ουσιαστικά την υπόθεση νίκη.

Το 6-2 του δευτέρου σετ, φανερώνει και την ανωτερότητα της Μαρίας απέναντι στην νεαρή αντίπαλο της. Πλέον, η Σάκκαρη περιμένει την επόμενη πρόκληση με την Κόρι Γκοφ να είναι μάλλον αυτή που θα αντιμετωπίσει, αφού η 17χρονη Αμερικανίδα θα έχει εύκολο έργο, απέναντι στην 28χρονη Νορβηγίδα, Ουλράϊκ Έϊκερι.

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News