Τένις: Αντιπρόεδρος στην Tennis Europe ο Ζαννιάς

Σπορ
Τένις: Αντιπρόεδρος στην Tennis Europe ο Ζαννιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ υπηρετεί το άθλημα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Μεγάλη επιτυχία για τον Σπύρο Ζαννιά, αφού ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ εκλέχθηκε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (Tennis Europe) και συνεχίζει έτσι να υπηρετεί το άθλημα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Ευχαριστώ την Ελληνική Οικογένεια του Τένις, τα Σωματεία και ιδιαίτερα τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, τους Συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., τις Ενώσεις, την Εθνική Επιτροπή, για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο Ζαννιάς σχετικά με την εκλογή του. «Ευχαριστώ τις 50 Εθνικές Ομοσπονδίες-Μέλη της Tennis Europe που με τίμησαν πριν από ένα μήνα στη Γενική Συνέλευση στο Ηράκλειο και για πρώτη φορά εκπροσωπείται η Ελλάδα στον θεσμό του Δ.Σ. της Τ.Ε., ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ivo Kaderka που με πρότεινε σαν Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. και τα Μέλη της T.E. που ομόφωνα με αποδέχθηκαν.

Από τη θέση αυτή, θα υπηρετήσω με σεμνότητα τις ανάγκες του Ελληνικού Τένις και όλες τις Ευρωπαϊκές Εθνικές Ομοσπονδίες. Περισσότερη ανάγκη στήριξης έχουν οι φτωχότερες Ομοσπονδίες, που πολλές από αυτές βρίσκονται στη "γειτονιά" μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News