H ανάρτηση του Τσιτσιπά πoυ προκάλεσε αντιδράσεις

Σπορ
H ανάρτηση του Τσιτσιπά πoυ προκάλεσε αντιδράσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αιχμηρά σχόλια για το tweet του Έλληνα διεθνή για τα …Harrods

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ιδιαίτερα όταν δεν είναι περίοδος τουρνουά, είναι πολύ ενεργός στα social media και πολλές φορές έχει καταφέρει να ξεσηκώσει αντιδράσεις με τα εκκεντρικά tweets του.

Έτσι έγινε και με το πρόσφατο post του Έλληνα τενίστα ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα κατάστημα Harrods η Ελλάδα.

"Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Είναι η ώρα" έγραψε ο Στέφανος στο Twitter, από το Λονδίνο όπου βρίσκεται συνδυάζοντας αποθεραπεία και διακοπές.

Το Harrods είναι ένα υπερπολυτελές κατάστημα με τις πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου, τον Brompton Road στο Knightsbridge.

Οι αντιδράσεις από τους Έλληνες του twitter, δεν άργησαν να έρθουν και το hashtag #harrods έγινε από τα πιο δημοφιλή στην Ελληνική έκδοση του twitter.

Το σκεπτικό των διαφωνούντων έχει να κάνει με την κατάσταση που βιώνει όλη η χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και τις βασικές ελλείψεις σε υγειονομικές υποδομές αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει πολλοί συμπατριώτες μας.

Πηγή Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News