Τέννις

Απόλυτα επιτυχημένο το «Lyttos Beach ITF World Tennis Tournaments»

Οι κορυφαίοι του είδους βρέθηκαν στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της Χερσονήσου…

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από 26 Οκτωβρίου μέχρι και 29 Νοεμβρίου το 17ο Διεθνή βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα για το 2020 (που μετράει στη παγκόσμια κατάταξη ATP ranking & WTA ranking), πέντε Ανδρών και πέντε Γυναικών, στο Lyttos Beach στη Χερσόνησσο της Κρήτης.


Οι συμμετοχές στα δέκα τελευταία Πρωταθλήματα ήταν 410 μεμονωμένοι αθλητές και αθλήτριες, από 54 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους, εκ των οποίων οι 28 ήταν Ελληνικές συμμετοχές. Τους αθλητές/τριες πλαισίωναν πάνω από 200 συνοδοί, προπονητές και γυμναστές.

Ξεχώρισαν στους Άνδρες οι: Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Μάρκος Καλοβελώνης και Αριστοτέλης Θάνος.

Στις Γυναίκες διακρίθηκαν οι: Μιχαέλα Λάκη, Δήμητρα Παύλου, Σαπφώ Σακελλαρίδη, Μάρθα Ματούλα, Αδαλόγλου Μαγδαληνή, και Ελένη Χριστοφή.


«Σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία για τη δημόσια υγεία, η Ε.Φ.Ο.Α τηρώντας απαρέγκλιτα τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα και με βασική της προτεραιότητα την υγεία των συμμετεχόντων κατάφερε να υλοποιήσει και να ολοκληρώσει 10 διεθνείς διοργανώσεις στην Κρήτη. Εκ μέρους του Δ.Σ., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες, το ξενοδοχείο Lyttos Beach και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του-χορηγό μας επιχειρηματία Παντελή Σαπουνάκη, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν σε όλες τις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια, για τις άψογες και ασφαλείς διοργανώσεις που υλοποίησαν, δεχόμενοι την ευαρέσκεια των υπερκείμενων Διεθνών Οργανισμών, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των 5 Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών», τόνισε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια