Θα πάει τελικά στο Τόκιο ο Τιμ

Σπορ
Θα πάει τελικά στο Τόκιο ο Τιμ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν και αρχικά δεν σκεφτόταν να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες...

Ενώ, υπό κανονικές συνθήκες, σκόπευε να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αν διεξάγονταν το 2020, ο Ντομινίκ Τιμ είναι αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε, λόγω της αναβολής των Αγώνων, και να παίξει στο Τόκιο το 2021!

Ο Αυστριακός τενίστας που αποφάσισε οικειοθελώς να μην αγωνιστεί ούτε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, φέτος πήρε την παράξενη απόφαση να αγωνιστεί στο τουρνουά της γενέτειρας του, στο Κίτσμπουελ, και όχι στο Τόκιο αλλά τελικά, ούτως ή άλλως, η αγωνιστική δράση αναβλήθηκε τότε λόγω πανδημίας.

"Ελπίζω οι Ολυμπιακοί Αγώνες να διεξαχθούν κανονικά στο Τόκιο το 2021 μέσα σε ασφαλείς συνθήκες! Το ότι γίνονται στο Τόκιο είναι ένα μπόνους γιατί πρόκειται για μια υπέροχη πόλη!".

"Το 2016, είχα αποφασίσει εξαρχής να μην αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να αφοσιωθώ στο Αμερικανικά Masters εκείνης της περιόδου και μπορώ να πω ότι το μετάνιωσα βλέποντας το πάθος που έπαιξαν ειδικά οι Ντελ Πότρο-Μάρεϊ στον τελικό. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι ένα πολύ σπουδαίο τουρνουά, αυτό δεν αλλάζει!".

"Μπορώ να πω ότι φέτος ήμουν τυχερός γιατί κανονικά δεν θα έπαιζα και μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία να αγωνιστώ του χρόνου. Και το 2021 είμαι αποφασισμένος να παίξω στους Αγώνες. Έχω αλλάξει την άποψή μου και το θεωρώ τεράστιο τουρνουά. Είναι ένα όνειρο να αγωνιστώ και θα είμαι εκεί το επόμενο καλοκαίρι" ανέφερε ο Τιμ.

Πηγή: Tennis.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News