Τέννις

«Υβριδική» η Γεν. Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις

Πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στο ξενοδοχείο Lyttos Beach

Η γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις ξεκίνησε σήμερα στη Χερσόνησο με την συμμετοχή 49 χωρών στο ξενοδοχείο Lyttos Beach και θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο το απόγευμα.

Στην έναρξη της διαδικασίας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης καθώς η Γεν.Συνέλευση πραγματοποιείται με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ο κ. Συριγωνάκης καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες και ευχόμενος καλή επιτυχία στις εργασίες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τένις, ανέφερε, ότι, η συμμετοχή δεκάδων εκπροσώπων από τις Ευρωπαϊκές χώρες στέλνει ένα δυνατό μήνυμα, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, έμπνευσης και δράσης: «Το σαφές μήνυμα ότι ο αθλητισμός μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μας και να τον κάνει καλύτερο. Για την Περιφέρεια Κρήτης ο αθλητισμός αποτελεί  μια στρατηγική προτεραιότητα, η οποία είναι προσανατολισμένη στο μέλλον. Στη νέα γενιά. Στις νέες αθλήτριες και τους νέους αθλητές. Στους αθλητές του τένις που τα τελευταία χρόνια καθιερώνουν αυτό το σπουδαίο άθλημα στην Κρήτη Από τη δική μας πλευρά συνεχίζουμε τη συνεργασία με όλους τους συλλόγους του τένις της Κρήτης, γνωρίζοντας καλά πως αθλητισμός σημαίνει υγεία, πρόοδο και ελπίδα».

Η γενική συνέλευση γίνεται με «υβριδικό» τρόπο, συμμετέχουν δια ζώσης 10 χώρες και 39 με τηλεδιάσκεψη από τις χώρες τους. Τηρούνται αυστηρά τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα, όπως ισχύουν για τον covid-19. Επισημαίνεται ότι, η Ε.Φ.Ο.Α επέλεξε το Ηράκλειο ως τόπο διεξαγωγής της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, πόλη με μοναδική ιστορία, πρεσβευτής της  Ελληνικής παράδοσης και φιλοξενίας, η οποία αποτελεί επί πλέον και σημείο αναφοράς για το Άθλημα του Τένις στην Ελλάδα. Στη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου διεξάγονται κάθε χρόνο 24 Διεθνή Πρωταθλήματα και 10 Εθνικά Πρωταθλήματα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια