Το video αφιέρωμα του Roland Garros στον Τσιτσιπά

Σπορ
Το video αφιέρωμα του Roland Garros στον Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H πορεία του Έλληνα πρωταθλητή μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της διοργάνωσης

Από την Αθήνα στο Παρίσι. Με αυτόν τον τίτλο ξεκινάει το αφιερωματικό βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube το Roland Garros, με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (18:00-ΕΡΤ Sports) τον σπουδαίο Νόβακ Τζόκοβιτς στο 2ο ημιτελικό του Γαλλικού Όπεν, με στόχο την πρόκριση στον πρώτο του τελικό σε επίπεδο Grand Slam. Αυτός είναι ο δεύτερος ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά, μετά από αυτόν στη Μελβούρνη το 2019 όπου ηττήθηκε από τον Ράφαελ Ναδάλ.

Αντίθετα, για τον Σέρβο θα είναι ο 38ος ημιτελικός (!!) σε Major τουρνουά, με τον Νόλε να στοχεύει στην κατάκτηση του 18ου Grand Slam τίτλου στην καριέρα του.

"Στα 22 του χρόνια βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης και είναι ο υψηλότερα καταγμένος Έλληνας. Ο Στέφανος ξέρει να χειρίζεται την πίεση. Είναι από τους ελάχιστους τενίστες που έχει προπονητή τον πατέρα του, Απόστολο που είναι πρώην ποδοσφαιριστής. Είναι σπάνιο ο προπονητής ενός τοπ τενίστα, να μην έχει προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία στο ATP Tour.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, έχοντας χάσει δύο σετ στην πορεία του μέχρι τους "4", ελπίζοντας να πανηγυρίσει τον πρώτο του Grand Slam τίτλο. Θα μπορέσει η ομάδα του να του δώσει την προοπτική να φτάσει μέχρι το τέλος;" ανέφεραν οι λεζάντες του αφιερωματικού βίντεο που παρουσιάζει στιγμές του Τσιτσιπά από τη φετινή του παρουσία στο Παρίσι.

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News