Τένις: Ο Τζόκοβιτς απέναντι στον Τσιτσιπά στον ημιτελικό

Σπορ
Τένις: Ο Τζόκοβιτς απέναντι στον Τσιτσιπά στον ημιτελικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψυχωμένη πρόκριση για τον Σέρβο, αν και τραυματίας νίκησε 3-1 τον Καρένιο Μπούστα

Αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έβγαλε ψυχή στο σημερινό παιχνίδι με τον εκπληκτικό Καρένιο Μπούστα και επικρατώντας με 3-1 σετ (4-6, 6-2, 6-3, 6-4) προκρίθηκε στον ημιτελικό του Roland Garros, εκεί όπου την Παρασκευή τον περιμένει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Τζόκοβιτς πιέστηκε αρκετά από τον Ισπανό (Νο.18), ωστόσο κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και να φτάσει στην 36η νίκη του σε 37 αγώνες τη φετινή σεζόν. Σημειώστε, βέβαια, ότι δεν έχει χάσει εντός court, καθώς αυτή η μία «ήττα» ήταν η αποβολή του από το US Open, όταν τραυμάτισε επόπτρια γραμμών με το μπαλάκι!

Νόλε και Στέφανος έχουν συναντηθεί άλλες πέντε φορές στην καριέρα τους, με τον Νόλε να προηγείται στο head to head με 3-2, όμως δεν έχουν ξαναπαίξει σε Grand Slam. Φέτος συναντήθηκαν στον τελικό του Ντουμπάι, όπου ο Τζόκοβιτς είχε πάρει τη νίκη σε straight sets.

Έχουν αναμετρηθεί μια φορά στο χώμα, πέρυσι στον τελικό της Μαδρίτης, όπου ο 33χρονος Σέρβος είχε πάλει κερδίσει σε straight sets.

Tο μεγάλο ματς θα διεξαχθεί την Παρασκευή (9/10), όπως και αυτό του Ράφα Ναδάλ με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Ο τελικός θα γίνει την Κυριακή (11/10).

Aύριο θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού των γυναικών (10/10) και θα βγει από τους αγώνες Σβιόντεκ-Ποντορόσκα και Κένιν-Κβίτοβα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News