Για 11η συνεχή χρoνιά στα προημιτελικά ο Τζόκοβιτς

Σπορ
Για 11η συνεχή χρoνιά στα προημιτελικά ο Τζόκοβιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς να χάσει σετ κέρδισε τον Κάρεν Κατσάνοφ στο Roland Garros

Ξανά στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός το "τέρας σταθερότητας" του παγκόσμιου τένις, ο ένας και μοναδικός Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ο 33χρονος Σέρβος σίγουρα δυσκολεύτηκε πολύ περισσότερο από τους τρεις πανεύκολους αγώνες είχε την περασμένη εβδομάδα στο Παρίσι, αλλά και πάλι κέρδισε δίχως μάλιστα να χάσει σετ κόντρα σε έναν μαχητικό αλλά ασταθή Κάρεν Κατσάνοφ με 6-4, 6-3, 6-3.

Στους 14 προημιτελικούς στο Ρολάν Γκαρός έχει φτάσει πλέον ο Νόλε, οι 11 συνεχόμενοι από το 2010 και μετά!

Απίστευτα ρεκόρ που μόνο ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπορεί να καυχιέται ότι έχει πετύχει!

Εξαιρετικός σε έναν ακόμη αγώνα του ο, ακόμα αήττητος εντός κορτ, Νόλε που είχε μερικά σύντομα διαστήματα νεκρής απόδοσης από τα οποία όμως επέστρεφε διαρκώς δριμύτερος και δεν του στοίχισαν.

Ο Νόλε είναι πια στους "8" του Ρολάν Γκαρός, περιμένει τον αντίπαλο του από το ζευγάρι Καρένιο Μπούστα -Αλτμάγιερ ενώ, πηγαίνοντας ένα βήμα μπροστά, συγκρούεται στα ημιτελικά με τον νικητή της αμφίρροπης μονομαχίας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

Το ματς παίχτηκε σε κλειστή οροφή ώστε να μην έχουμε απρόοπτα με νέες διακοπές με τον Νόλε να παίζει σε ιδανικές συνθήκες για αυτόν.

Ο Τζόκοβιτς ήταν καταπληκτικός από τη βασική γραμμή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας ελάχιστες ανορθογραφίες που περισσότερο ήρθαν στα δικά του service games.

Η πρώτη ήρθε ενώ σέρβιρε για το πρώτο σετ στο 5-3 με τον Κατσάνοφ να κάνει το break αλλά να τον Τζόκερ να κλείνει το σετ στο σερβίς του Ρώσου.

Ο Τζόκοβιτς προηγήθηκε με break και στο δεύτερο σετ και χρειάστηκε να επιστρέψει από 0-40 στο σερβίς του για να το κρατήσει μέχρι και το τέλος για να κάνει το 2-0.

Στο τρίτο σετ ήρθε το μεγαλύτερο τεστ για τον Τζόκοβιτς που και πάλι προηγούνταν με break με τον Κατσάνοφ να ισοφαρίζει τα breaks και να έχει δύο break point για το 4-2 και εκεί η πνευματική δύναμη του Σέρβου "μίλησε".

Η απάντηση του ήταν αποστομωτική και ο αγώνας τελείωσε γρήγορα δίχως περιττές περιπέτειες.

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News