default-image

Αποκλεισμός και… σπασμένη ρακέτα για την Σάκκαρη

Σπορ
Αποκλεισμός και… σπασμένη ρακέτα για την Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον 3ο γύρο σταμάτησε η πορεία της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο Roland Garros

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το ανέλπιστα υψηλό εμπόδιο της Μαρτίνα Τρεβιζάν και έμεινε εκτός τέταρτου γύρου στο Roland Garros. Παρότι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια είχε δύο ματς πόιντ στο δεύτερο σετ, τελικά έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το Court 9, αφού η 26χρονη Ιταλίδα (Νο.156) πήρε τη νίκη με 1-6, 7-6(6), 6-3 σε 2 ώρες και 39 λεπτά. Η Μαρία Σάκκαρη άρχισε εξαιρετικά στον αγώνα επικρατώντας 6-1 game στο πρώτο set.

Ωστόσο, στο δεύτερο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά, καθώς το έχασε με 7-6. Μάλιστα, είχε μείνει πίσω και με 5-2 στα games, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στη ρακέτα της. Συγκεκριμένα, μετά το χαμένο έβδομο game, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέταξε τη ρακέτα της στα προστατευτικά, εμφανώς εκνευρισμένη από την εικόνα της. Στο 3ο σετ η Ιταλίδα με ανεβασμένη ψυχολογία επικράτησε 6-3 και είναι αυτή που προκρίθηκε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης.

Εντωμεταξύ, στις 14:00 σήμερα το μεσημέρι (ERT Sports) θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον 3ο γύρο του Roland Garros.  Μετά από την εντυπωσιακή νίκη του του απέναντι στον Πάμπλο Κουέβας ο Έλληνας τενίστας θα παίξει με τον Σλοβένο (Νο56) Αλιάζ Μπέντενε ο οποίος έχει 1-0 νίκες απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά (7-5, 6-4, Ρότερνταμ 2020). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News