Εύκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

Σπορ
Εύκολη πρόκριση για τον Τσιτσιπά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκησε τον Ντάνιελ Έβανς και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Hamburg European Open…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπιασε πολύ καλή απόδοση και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η ανωτερότητά του στο κεντρικό court του Rothenbaum Tennis Center, φτάνοντας στη νίκη με 6-3, 6-1 μετά από μόλις 60 λεπτά αγώνα.

Στο 2ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης, τον περιμένει ο Πάμπλο Κουέβας ο οποίος την Τρίτη κέρδισε 6-4, 6-2 τον Τέιλορ Φριτζ.

O 34χρονος Ουρουγουανός που έχει έξι τίτλους καριέρας (όλους στο χώμα), βρίσκεται στο Νο63 της παγκόσμιας κατάταξης και θα προσπαθήσει να κερδίσει για πρώτη φορά τον Τσιτσιπά, μετά από δύο ήττες σε ισάριθμα ραντεβού τους, το 2017 στο indoor τουρνουά της Αμβέρσας και το 2019 στον τελικό του Εστορίλ (χώμα).

Ο Στέφανος, Νο2 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, πέτυχε γρήγορο break στο 4ο game του εναρκτήριου σετ (3-1) και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σερβίς του για το προβάδισμα στο σκορ σε 30 λεπτά.

Άλλο τόσο κι ακόμα τρία breaks, χρειάστηκε ο Έλληνας άσος για να σημειώσει την 19η νίκη του σε 27 αγώνες τη φετινή σεζόν και να σφραγίσει το ενδιαφέρον ραντεβού με τον Κουέβας στο 2ο γύρο του Αμβούργου.

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News