US OPEN: Ο Τζόκοβιτς χτύπησε με μπαλάκι επόπτρια γραμμών και αποβλήθηκε

Σπορ
US OPEN: Ο Τζόκοβιτς χτύπησε με μπαλάκι επόπτρια γραμμών και αποβλήθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδοξο φινάλε για τον Σέρβο Νο1 στον αγώνα του με τον Καρένιο Μπούστα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν το απόλυτο φαβορί στο US OPEN αλλά η πορεία του ολοκληρώθηκε άδοξα καθώς αποβλήθηκε από τους διοργανωτές!

Ο Σέρβος στον αγώνα του με τον Καρένιο Μπούστα πάνω στα νεύρα του χτύπησε με το μπαλάκι την επόπτρια γραμμών κι αυτό ήταν κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τη συνέχεια, έστω κι αν μιλάμε για το Νο1 του κόσμου!

Λίγες ώρες μετά την αποβολή του με μήνυμά του στο Facebook ζήτησε συγγνώμη από τους διοργανωτές αλλά και όσους στεναχώρησε…

«Αυτή η κατάσταση με στεναχώρησε πολύ και με άδειασε συναισθηματικά. Ρώτησα για την επόπτρια και το τουρνουά με επιβεβαίωσε ότι ευτυχώς είναι εντάξει. Λυπάμαι πολύ που της προκάλεσα τέτοιο στρες. Δεν έγινε επίτηδες. Έγινε τόσο ακούσια. Τόσο λάθος. Δεν αποκαλύπτω το όνομά της επειδή σέβομαι την ιδιωτικότητά της.

Όσον αφορά την αποβολή, πρέπει να δουλέψω στη διαχείριση της απογοήτευσής μου και να το πάρω αυτό σαν ένα μάθημα, για να εξελιχθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος. Απολογούμαι από το US Open και σε όσους σχετίζονται με τη διοργάνωση για τη συμπεριφορά μου. Είμαι ευγνώμων στην ομάδα μου και στην οικογένειά μου, που είναι βράχοι υποστήριξης, αλλά και στους fans μου, που είναι πάντα εκεί για μένα. Σας ευχαριστώ και σας ζητώ συγγνώμη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News