Του αθλητές-τριες του Ηράκλειο ΟΑΑ συγχαίρει ο υφυπουργός Αθλητισμού

Σπορ
Του αθλητές-τριες του Ηράκλειο ΟΑΑ συγχαίρει ο υφυπουργός Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις πρόσφατες επιτυχίες του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις…

Συγχαρητήριες επιστολές σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις 2020 απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Τον Βασίλη Βολτυράκη, Πρωταθλητή Ελλάδος στην κατηγορία 18 ετών, τον Εκτορα Τσατσάκη για την 3η Πανελλήνια θέση σε μονό και μικτά στην κατηγορία 12 ετών, την Ελένη Κωστάκη για την 3η Πανελλήνια θέση σε διπλά και μικτά στην κατηγορία 18 ετών, τον Βαγγέλη Μπόγρη για την 3η θέση στα μικτά στην κατηγορία 18 ετών και τέλος τον Αναστάση Μανδαλενάκη για την 4η θέση στο μονό στην κατηγορία 16 ετών.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α ευχαριστεί τον Υφυπουργό Αθλητισμού, όχι μόνο για την αποστολή συγχαρητηρίων και του ενδιαφέροντος του για τους νεαρούς αθλητές του σωματείου αλλά και για την άμεση ανταπόκριση του και τις ενέργειες του, ώστε να λυθεί το μείζον ζήτημα της Αθλητικής Εγκατάστασης στην Δουκός Μποφώρ , που φιλοξενεί τα τμήματα του, τόσο στο ισόπεδο τμήμα του Προμαχώνα, όσο και στην τάφρο των ενετικών τειχών και την διαρκή σύνδεση τους.

Τα «ΗΡΑΚΛΕΙΟ», κάνει γνωστό ότι θα πράξει οτιδήποτε χρειαστεί, προκειμένου τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα αλλά και να μην σταματήσει ούτε για μια μέρα η λειτουργία της εγκατάστασης για το καλό της πόλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News