Τέννις

Ανοίγουν γήπεδα τένις για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Ωστόσο δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό για την παρακολούθηση των προπονήσεων

Εξαίρεση θα ισχύσει για τους δύο κορυφαίους Έλληνες τενίστες, τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκκαρη, ώστε να ανοίξουν επιλεγμένα γήπεδα τένις για την ολυμπιακή τους προετοιμασία.

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης ζητάει την λειτουργία κάποιων γηπέδων, προκειμένου να μπορούν να προπονηθούν με τις ομάδες τους.

Πιθανότατα, η Μαρία Σάκκαρη θα προπονείται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στο κοινό για την παρακολούθηση των προπονήσεων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ

«Η ΕΦΟΑ θα ζητήσει, μέσω της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας από τις Διοικήσεις των Σταδίων, Γυμναστηρίων και Αθλητικών Εγκαταστάσεων της επιλογής των Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη, να επιτρέψουν την είσοδό τους καθώς και των γυμναστών και προπονητών τους, στις εγκαταστάσεις τους, για να συνεχίσουν την Ολυμπιακή Προετοιμασία τους σύμφωνα με τη διάταξη της παραγράφου 6 του άρθρου 1, η οποία ρητά προβλέπει «Την προσωρινή απαγόρευση λειτουργίας στο σύνολο της Επικράτειας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, για το χρονικό διάστημα από 14.3.2020 έως και 27.3.2020 άρθρο 6 Των αθλητικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων γυμναστικής, καθώς και των αθλητικών ομίλων, με εξαίρεση των αθλητών και ομάδων που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του τρέχοντος έτους.»

Θα ακολουθήσει πιστά τη διαδικασία εισόδου, ενημερώνοντας τους Αθλητές και τα Σωματεία-Μέλη της, που ανήκουν οι Πρωταθλητές Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, ώστε να απευθύνουν εγγράφως αίτημα προς την Ε.Φ.Ο.Α., στο οποίο θα περιλαμβάνονται επί πλέον των Αθλητών ονομαστικά, όλα τα πρόσωπα που τους υποστηρίζουν, προσδιορίζοντας επίσης τους χώρους που επιθυμούν να προετοιμαστούν, το οποίο θα διαβιβάσει στην ΕΠ.Ο.Π. για τα περαιτέρω" ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια