Πιθανώς να γίνει χωρίς θεατές και το Masters της Ρώμης

Σπορ
Πιθανώς να γίνει χωρίς θεατές και το Masters της Ρώμης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η διοργάνωση απειλείται από τον κοροναϊό…

Η Ιταλία είναι η χώρα που έχει πληγεί περισσότερο στην Ευρώπη από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν πεθάνει ενώ περισσότερα από 3,000 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στον Covid-19.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές της γειτονικής χώρας, όλα τα αθλητικά γεγονότα για τον επόμενο μήνα (μέχρι 3 Απριλίου), τουλάχιστον, θα πραγματοποιούνται χωρίς κόσμο στις κερκίδες των γηπέδων.

Όσον αφορά το τένις, το διάσημο Internazionali BNL d'Italia που διεξάγεται στη Ρώμη, είναι προγραμματισμένο για τις 10 με 17 Μαΐου και απειλείται επίσης καθώς όλα είναι ρευστά όσον αφορά την εξέλιξη του ιού αλλά και της απαγόρευσης για τους φιλάθλους.

Το ιταλικό σύστημα υγείας, αποδείχθηκε ανέτοιμο και ανεύθυνο να αντιμετωπίσει τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού και αυτό έχει καταστροφικές επιπτώσεις στην κοινωνία και οικονομία της χώρας.

H κατάσταση στη Γαλλία είναι αρκετά καλύτερη αλλά δεν αποκλείεται να έχουμε και εκεί επιπτώσεις στο τένις καθώς ακολουθούν μεγάλα τουρνουά, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής χωμάτινης περιόδου με σημαντικότερο το Γαλλικό Όπεν (24/5).

Πηγή: Tennis24

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News