Τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα το τένις του «Ηράκλειο ΟΑΑ»!

Σπορ
Τέταρτη δύναμη στην Ελλάδα το τένις του «Ηράκλειο ΟΑΑ»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή παρουσία είχε η ομάδα των Ανδρών στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό...

Την 4η θέση σε Πανελλήνιο επίπεδο κατέκτησε η ανδρική ομάδα τένις του «Ηράκλειο ΟΑΑ».

Στη δεύτερη φάση των αγώνων η ομάδα του Ηρακλείου αγωνίστηκε με τις τρείς κορυφαίες ομάδες τένις της Ελλάδος: Τον Ο.Α. Αθηνών , τον Ο.Α. Γλυφάδας και τον Α.Ο.Α. Φιλοθέης.

Στην πρώτη αναμέτρηση με τον Ο.Α. Γλύφάδας, οι αθλητές του «Ηράκλειο ΟΑΑ », έχασαν στις λεπτομέρειες και στους τρεις αγώνες καθώς ο Γιάννης Μπροκάκης ηττήθηκε από τον Ντίντο με 60 46 46, ο Χάρης Καπόγιαννης ηττήθηκε από τον Γεμουχίδη 63 06 36 και στο διπλό οι δυο αθλητές έχασαν 62 36 10-7 αν και προηγήθηκαν με 6-3 στο τελικό tie break.

Τη δεύτερη μέρα, η ομάδα του «Ηράκλειο ΟΑΑ» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα τη ςΦιλοθέης, η οποία την επόμενη ημέρα στέφθηκε πρωταθλήτρια. Ο Γιάννης Μπροκάκης έχασε από τον Σπυρόπουλο 36 62 62, ενώ ο Καπόγιαννης με πολύ καλή απόδοση πήρε την νίκη απέναντι στο Θεοδώρου 62 63. Στο διπλό απέσπασαν τη νίκη επικρατώντας στο τρίτο σετ με σκορ 63 06 10-6 των Θεοδώρου/ Ξυλά σ' ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Έτσι μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας όλες οι ομάδες είχαν από μία νίκη και θα διεκδικούσαν και οι τέσσερις τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας.

Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στο ιστορικό σύλλογο, τον Ο.Α. Αθηνών, οι αθλητές του «Ηράκλειο ΟΑΑ» κατάφεραν μια νίκη, αυτή του Καπόγιαννη εναντίον του Σκορίλα 64 46 62. Ο Μπροκάκης έχασε από τον Κυρατζή 61 63, ενώ και στο διπλό δεν τα κατάφεραν εναντίον των Καλοβελώνη/ Κυρατζή και έχασαν με 62 61 με τον Μπροκάκη να τραυματίζεται στο 2-2 του 1ου σετ, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να διεκδηκίσουν τον τίτλο. Με την ήττα του «Ηράκλειο ΟΑΑ» και την νίκη της Φιλοθέης στην άλλη αναμέτρηση ο σύλλογος της Κρήτης, που ήταν και μοναδικός επαρχιακός τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες, κατέλαβε τελικά την 4η θέση.

Την αποστολή συνόδεψε ο Τεχνικό Διευθυντής του «Ηράκλειο Ο.Α.Α» κ. Μανόλης Δολιανίτης. Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές του για την επιτυχία τους και εύχεται καλή συνέχεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News