O Τσιτσιπάς αντιμέτωπος με την πρόκληση… Ναδάλ!

Σπορ
O Τσιτσιπάς αντιμέτωπος με την πρόκληση… Ναδάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το 3χ3 στο ATP Finals στις 16:00 σήμερα ο νεαρός τενίστας…

Είναι βέβαιο ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον Ράφα Ναδάλ (16.00)! Ο νεαρός τενίστας πάει για το τρία στα τρία  του ATP Finals στο Λονδίνο και αν πετύχει τον στόχο, τότε κερδίζει το Group Andre Agassi και πέφτει πάνω στον Ρότζερ Φέντερερ.

Βγαίνει, όμως, πρώτος ακόμα και αν χάσει από τον Ράφα, αρκεί να νικήσει στο άλλο ματς ο Σάσα Ζβέρεφ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Τότε ο Γερμανός θα είναι δεύτερος, αφήνοντας εκτός τον Ναδάλ!

Ο 33χρονος Ισπανός, δηλαδή, που εξασφάλισε το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης για φέτος, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του. Και αυτό διότι δεν χρειάζεται μόνο δική του νίκη, αλλά και νίκη του Ρώσου για να βγει εκείνος πρώτος και ο Στεφ δεύτερος.

Ο Μεντβέντεφ, τέλος, περνάει μόνο αν νικήσει στα δύο σετ τον Ζβέρεφ και λυγίσει και ο Στέφανος τον Ναδάλ. Αν νικήσει στα τρία σετ, προκρίνεται ως δεύτερος ο Ζβέρεφ.

Αν ο Στέφανος βγει δεύτερος, τότε θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ντόμινικ Τιμ. Φέντερερ ή Τιμ, λοιπόν, και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Έλληνας πρωταθλητής μπορεί να πάει ακόμα πιο μακριά στο Λονδίνο!

Στο head to head ο Ράφα προηγείται του Τσιτσιπά με 4-1, με τον Στεφ να έχει πάρει τη μοναδική νίκη του τον περασμένο Μάιο στη Μαδρίτη.

Ο αγώνας του Μεντβέντεφ με τον Ζβέρεφ θα αρχίσει στις 22.00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News