Τέννις

Χάλκινο μετάλλιο για τον Λαμπράκη στην Πάτρα

Πέντε νίκες πραγματοποίησε ο αθλητής του Ηράκλειο ΟΑΑ στο Πανελλήνιο τένις …

Με το χάλκινο μετάλλιο επέστρεψε από την Πάτρα ο Λαμπράκης. Το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα τένις πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης και Αθλοπαιδιών «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχαν 6 αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα οι: Αποστολάκης Γιώργος, Βασιλάκης Γιώργος, Λαμπράκης Κωσταντίνος, Πατεράκης Γιάννης, Βιανιτάκη Μιχαέλα και Λεβεντάκη Ελένη.

Ο Λαμπράκης, αν και πρώτη χρονιά στην κατηγορία, πήρε την τρίτη θέση, πραγματοποιώντας συνολικά 5 νίκες. Στον πρώτο γύρο, κέρδισε τον Μπαρμπαρούση (ΑΟ Ατλαντίς) 40 40. Στους 32 κέρδισε τον Δήμου (ΟΑ 3 Βήτα) 41 54(2). Στους 16 κέρδισε τον Μπενέτο (ΑΟΑ Πατρών) 54(3) 41. Στην οκτάδα σημείωσε νίκη επι του Σιδεράκου (Ορφέας Λάρισας) 42 42. Στον ημιτελικό, έχασε δύσκολα από τον Χατζηνικολάου (Μέγας Αλέξανδρος) 41 04 74. Στον μικρό τελικό επικράτησε του Σερέτη (ΑΟΑ Πατρών) 41 42, κατακτώντας την τρίτη θέση.
Ο Αποστολάκης, σημείωσε μια νίκη στους 64 επι του Γκολφινόπουλου (ΑΟΑ Πατρών) 41 40, στην συνέχεια όμως ηττήθηκε από τον Μπίκη (Χρυσος ΟΑ) 54(5) 40.
Ο Βασιλάκης, έχασε στον πρώτο γύρο από τον Δερματά (ΑΓΟ Φιλιππιάδας) 40 40. Ο Πατεράκης έχασε κι αυτός στον πρώτο γύρο από τον Λυκουρέση (ΟΑ Πεταλουδών) 40 40.
Τα κορίτσια Βιανιτάκη και Λεβεντάκη, έχασαν στον δευτερο γύρο του ταμπλο των 32, αφού προηγουμένως πέρασαν στις 16 χωρίς αγώνα. Η Βιανιτάκη έχασε από την Κάκαρη (Πεύκη) 40 40. Η Λεβεντάκη έχασε από την Κουμάση (ΓΕ Πρέβεζας) 40 41.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. δίνει πολλά θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που κατέβαλαν καθώς και στην προπονητική ομάδα του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ».
Αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα παιδιά έπαιξαν πρώτη φορά αγώνες εκτός Κρήτης, γεγονός που κάνει την προσπάθεια τους ακόμη πιο ουσιαστική.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια