Κόντρα στην Μπουζκoβά σήμερα η Σάκκαρη

Σπορ
Κόντρα στην Μπουζκoβά σήμερα η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αγωνίζεται κόντρα στην Τσέχα για τον 2ο γύρο του Wimbledon…

Η Μαρία Σάκκαρη θα αγωνιστεί το μεσημέρι (03/07, 13.00) κόντρα στην Μαρί Μπουζκοβά από την Τσεχία για τον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε στον πρώτο γύρο το εμπόδιο της Μπερνάντα Πέρα και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ήδη, η Μαρία Σάκκαρη έχει βγει κερδισμένη από τη συμμετοχή της στο Wimbledon αφού πέρσι είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από την Σοφία Κένιν (6-4, 1-6, 6-1) και αυτό σημαίνει πως έχει προσθέσει ήδη 60 βαθμούς στο "σακούλι" της.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένη μόνο με αυτό. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εάν φτάσει στα επίπεδα του προηγούμενου διαστήματος είναι ικανή να πάει μακριά στο τουρνουά και γιατί όχι να ξεπεράσει και την καλύτερή της χρονιά. Αναφερόμαστε φυσικά στην πορεία που είχε κάνει μέχρι τον τρίτο γύρο το 2017.

Για να μπορέσει να φτάσει μέχρι εκεί θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μαρί Μπουζκοβά. Η 20χρονη Τσέχα μπορεί να ηττήθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο από την Άνα Μπόγκνταν, όμως τη Δευτέρα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό Grand Slam διοργάνωσης, επικρατώντας της Μόνα Μπάρτελ με 6-3, 6-3.

Σίγουρα είναι μία αντίπαλος στα μέτρα της Μαρίας Σάκκαρη και σίγουρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια από το ζευγάρι της Ελίνα Σβιτολίνα με την Μαργκαρίτα Γκασπαριάν. Η αθλήτρια από την Ουκρανία είναι το φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση, όμως θα πρέπει να το αποδείξει και εντός του κορτ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News