Εύκολη πρόκριση για την Σάκκαρη στο Roland Garros

Σπορ
Εύκολη πρόκριση για την Σάκκαρη στο Roland Garros

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Nίκησε 2-0 σετ την Άνα Τατισβίλι σε λιγότερο από μία ώρα…

Λιγότερο από μια ώρα χρειάστηκε η Μαρία Σάκκαρη για να πάρει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Roland Garros. Η 23χρονη τενίστρια, Νο29 στην παγκόσμια κατάταξη, δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Αμερικανίδα και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση, δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί.

Η Σάκκαρη ήταν καταγιστική στο πρώτο σετ, το οποίο και κατέκτησε με 6-0, κάνοντας τρία μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της και κρατώντας το δικό της με ευκολία. Στο δεύτερο, η Τατισβίλι ξεκίνησε με μπρέικ, αλλά αυτό "ξύπνησε" την Ελληνίδα τενίστρια και η απάντησή της ήταν εμφατική. Πήρε όλα τα επόμενα γκέιμ και με 6-1 έκανε το 2-0 στα σετ, συνεχίζοντας στο χωμάτινο Grand Slam.

Η πρωταθλήτριά μας τελείωσε τον αγώνα με 26 winners και 20 αβίαστα λάθη. Στον αντίποδα, 17 winners είχε η Τατισβίλι, οποία έκανε 31 αβίαστα λάθη. Δεν μπορούσε να βάλει δύσκολα στη Σάκκαρη, καθώς η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη ανάμεσά τους, κάτι που φάνηκε στα 55 λεπτά που κράτησε η μεταξύ τους αναμέτρηση στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η Σάκκαρη πέτυχε την τρίτη νίκη της στο Roland Garros, θυμίζοντας πως πέρυσι είχε φτάσει στον 3ο γύρο. Επίσης, αυτή ήταν η 12η νίκη στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις, προερχόμενηι από μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων στο χώμα. Ποιος ξεχνάει και τον τίτλο που κέρδισε στο Μαρόκο και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Ραμπάτ.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News