Μεγάλοι ημιτελικοί για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Σπορ
Μεγάλοι ημιτελικοί για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ελληνικό δίδυμο διεκδικεί πρόκριση στους τελικούς του τουρνουά της Ρώμης απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ και την Καρολίνα Πλίσκοβα αντίστοιχα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιούν εντυπωσιακή πορεία στο τουρνουά της Ρώμης και κερδίζουν ακόμα περισσότερο την εκτίμηση όλων.

Το Σάββατο οι δυο τους θα διεκδικήσουν την πρόκριση στους τελικούς του τουρνουά της Ρώμης απέναντι στον Ραφαέλ Ναδάλ και την Καρολίνα Πλίσκοβα αντίστοιχα.

Δύο αποστολές εξαιρετικά δύσκολες, αλλά σίγουρα όχι ακατόρθωτες. Αυτό έχει αποδείξει άλλωστε η τρομερή κατάσταση στην οποία βρίσκονται αμφότεροι κερδίζοντας το απλόχερο χειροκρότημα των θεατών.

Πρώτος στη μάχη θα πέσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος στις 15.30 (COSMOTE SPORT 6 HD) θα αντιμετωπίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ. Αυτή θα είναι η τέταρτη μονομαχία των δυο τους και η τρίτη στο χώμα. Ο Ισπανός έχει επικρατήσει στις τρεις εξ αυτών, αλλά στην τελευταία τους συνάντηση εκείνος που πανηγύρισε ήταν ο "Στεφ".

Περίπου 2,5 ώρες αργότερα (18.00-COSMOTE SPORT 6) η Μαρία Σάκκαρη, μετά τη μεγάλη πρόκρισή της επί της Μλαντένοβιτς, θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καρολίνα Πλίσκοβα. Οι δύο τενίστριες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες ξανά πέρσι σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι στα κορτ της Ρώμης.

Τότε η Σάκκαρη κατάφερε και επέστρεψε από σετ πίσω και έφτασε στη νίκη επί της Τσέχας με 3-6, 6-3, 7-5. Η αναμέτρηση είχε στιγματιστεί από την απαράδεκτη συμπεριφορά της Πλίσκοβα η οποία ναι μεν είχε δίκιο, αλλά ο τρόπος που είχε αντιδράσει ήταν τραγικός.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News