Κόντρα στον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Κόντρα στον Φέντερερ ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα προημιτελικά του τουρνουά της Ρώμης η Σάκκαρη…

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 σετ (6-4, 6-3) τον Ιταλό Ρομπέρτο Φονίνι, Νο 14 της ATP, για τους «16» του τουρνουά τένις της Ρώμης και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής δεν φάνηκε να επηρεάζεται από την κούραση από τον αγώνα του νωρίτερα το μεσημέρι κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 2-0, 4-1 και, παρότι ο Φονίνι κατάφερε με τρία γκέιμ στη σειρά να ισοφαρίσει σε 4-4, με μπρέικ στο 5-4 έβαλε τις βάσεις.

Ανταλλαγή μπρέικ είχαμε και στο ξεκίνημα του δεύτερου σετ (2-0, 2-1), ωστόσο ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε 4-2 και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Tυχερή η Σάκκαρη απέναντι στην Κβίτοβα

Η Μαρία Σάκκαρη είδε την Πέτρα Κβίτοβα να εγκαταλείπει στο τρίτο σετ του μεταξύ τους αγώνα για τους "16" του τουρνουά τένις της Ρώμης, λόγω τραυματισμού, και, έτσι, προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο σετ, η 23χρονη σταρ προηγήθηκε με 7-5. Στο δεύτερο σετ, η Κβιτοβα έσβησε μπρέικ πόιντ στο 5-5 και με δικό της μπρέικ στο επόμενο γκέιμ ισοφάρισε.

Η Σάκκαρη στο δεύτερο σετ «έσπασε» το σερβίς της αντιπάλου της και με νέο μπρέικ προηγήθηκε 3-0. Εκεί, η Τσέχα σταρ παραπονέθηκε για πρόβλημα στο πόδι. Η Σάκκαρη έφτασε στο 4-0 και η Κβίτοβα αποφάσισε να αποσυρθεί από την αναμέτρηση.

Πλέον, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στην οκτάδα τη Σέρβα Κριστίνα Μλαντένοβιτς.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News