Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάλεψε ο Έλληνας τενίστας αλλά ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον σπουδαίο Σέρβο.

H ονειρική πορεία του Στέφανου Τστσιτπά στη Μαδρίτη ολοκληρώθηκε στον τελικό. Εκεί ο Έλληνας τενίστας παρά το γεγονός ότι πάλεψε ηττήθηκε με 6-3, 6-4 από τον σπουδαίο Σέρβο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε τον 33ο τίτλο σε Μάστερ.

Ο Σέρβος κατάφερε να κάνει γρήγορα break στον Τσιτσιπά (μόλις στο δεύτερο game) και να προηγηθεί με 3-0. Στη συνέχεια ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει τον "Νόλε" στο δικό του και έτσι ο Τζόκοβιτς έκανε εύκολα το 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν μία εντελώς διαφορετική υπόθεση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του μέχρι και το ένατο game όταν ο Τζόκοβιτς κατάφερε να του κάνει το break και στη συνέχεια να φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 6-4 και φυσικά τη νίκη.

Φυσικά, αυτή η ήττα δεν αναιρεί σε τίποτα από την τεράστια πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά. Το πρωί της Δευτέρας θα τον βρει στο Νο 7 της Παγκόσμιας κατάταξη, την ψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ.

Όλα αυτά για ένα παιδί το οποίο είναι μόλις 20 ετών και επτά μηνών και επιβεβαιώνει ότι ανήκει στους κορυφαίος αθλητές των κορτ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News