Στην επόμενη φάση στο Masters της Ρώμης η Σάκκαρη

Σπορ
Στην επόμενη φάση στο Masters της Ρώμης η Σάκκαρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελληνίδα τενίστρια νίκησε 6-4, 6-2 την Ζβονάρεβα…

Μία νίκη μακριά από την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά της Ρώμης βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη. Η 23χρονη τενίστρια δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι Βέρα Ζβοναρέβα της οποίας επιβλήθηκε με 6-4, 6-2.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν σταθερή και επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται απέναντι σε μία αθλήτρια η οποία έχει φτάσει μέχρι το Νο2 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Το πρώτο σετ ήταν και εκείνο που είχε το μεγαλύτερο σασπένς. Η Μαρία Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της και στη συνέχεια έκανε το break για να προηγηθεί με 4-2, αλλά η Ζβοναρέβα απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 4-4. Η Σάκκαρη κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-4 και στη συνέχεια έκανε break στην 34χρονη Ρωσίδα για να κατακτήσει το σετ με 6-4.

Το δεύτερο σετ ήρθε πιο εύκολα. Η Βέρα Ζβοναρέβα κράτησε μέχρι το 2-2, από εκεί και η Μαρία Σάκκαρη ήταν ισοπεδωτική. Οι 12 από τους 14 επόμενους πόντους κατέληξαν στην Ελληνίδα τενίστρια που έφτασε στην κατάκτηση του σετ με 6-2 και φυσικά στη νίκη.

Αντίπαλος της στην επόμενη φάση θα είναι η Αντρέα Πέτκοβιτς. Η 31χρονη Γερμανίδα επικράτησε με 6-4, 6-3 επί της Ιταλίδας, Τζόρτζια Μπρέσια και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Μαρία Σάκκαρη με έπαθλο μία θέση στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News