Στις 10:00 απόψε κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

Σπορ
Στις 10:00 απόψε κόντρα στον Ναδάλ ο Τσιτσιπάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Νο2 στην Παγκόσμια κατάταξη συναντά ο Έλληνας τενίστας για τα ημιτελικά του Madrid Open…

Το Ράφα Ναδάλ θα αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις 10:00 (Cosmotesports 6) απόψε στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαδρίτης μετά τη χθεσινή επικράτηση του Έλληνα με 2-1 σετ επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Πλέον, σε τρεις αναμετρήσεις καριέρας ο 20χρονος μετράει δυο νίκες έναντι του Γερμανού. Ο Τσιτσιπάς έκανε εξαιρετικό αγώνα, ήταν καλύτερος από τον Ζβέρεβ και έφτασε δικαιωματικά στην πρόκριση ενώ δείχνει να είναι σε πολύ καλή φόρμα αυτή την περίοδο. Ο πρωταθλητής μας πήρε το πρώτο σετ με 7-5, έχασε το δεύτερο με 6-3, για να θριαμβεύσει στο τρίτο με 6-2.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγο, αυτή θα είναι η 4η φορά στην ιστορία και 2η εντός του 2019 που ο Τσιτσιπάς θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη. Μέχρι στιγμής πάντως ο ταλαντούχος Έλληνας πρωταθλητής δεν τα έχει καταφέρει. Χρονικά Τσιτσιπάς και Ναδάλ συναντήθηκαν τελευταία φορά στον ημιτελικό της Μελβούρνης, ενώ είχαν προηγηθεί δύο μεταξύ τους τελικοί σε Βαρκελώνη και Τορόντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράφα, μετράει 33 τίτλους και είναι ο πρώτος στη σχετική λίστα ενώ ο Τσιτσιπάς έχει 3-1 νίκες σε ημιτελικούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News