Δεύτερες στο Πανελλήνιο Σχολικό Τένις Ζαφειροπούλου, Κωστάκη

Σπορ
Δεύτερες στο Πανελλήνιο Σχολικό Τένις Ζαφειροπούλου, Κωστάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εξασφάλισαν και τα μόρια για την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο

Οι αθλήτριες του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Κατερίνα Ζαφειρπούλου και Ελένη Κωστάκη, έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Τένις που έγινε στην Αθήνα και κατέκτησαν την 2η θέση στα διπλά.

Στον πρώτο αγώνα κέρδισαν το Νο1 του ταμπλό τις Γρίβα/Κατσιμάρδου με 64 61. Στον επόμενο γύρο κέρδισαν με άνεση το δίδυμο Κίτση με 61 62 και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, όπου ηττήθηκαν από τις αδελφές Ρεντούμη 63 63.

Τα δυο κορίτσια που είναι μαθήτριες της Α’ Λυκείου στο 3ο και 8ο Λύκειο Ηρακλείου αντίστοιχα, κατάφεραν να εξασφαλίσουν και τα μόρια για την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας.

Στο ίδιο τουρνουά έλαβε μέρος και ο Βαγγελης Μπόγρης που με συμπαίκτη τον Βαλάντη Ταμιωλάκη κέρδισαν δυο αγώνες και μπήκαν στα ημιτελικά. Στον αγώνα με αντιπάλους τον Τερτίγκα/ Μανόπουλο έχασαν δύσκολα 76(6) 63 και πήγαν στον μικρό τελικό, όπου αντιμετώπισαν τους Μπαλατζάρα/ Μπαλάφα και έχασαν 76(5) 64, κατακτώντας την 4η θέση.Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συγχαίρει τους αθλητές του για αυτή την επιτυχία και τους εύχεται καλή συνέχεια τόσο στον αθλητικό όσο και στον μαθητικό στίβο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News