Αισθητή η παρουσία του Ηράκλειο ΟΑΑ στη Θεσσαλονίκη

Σπορ
Αισθητή η παρουσία του Ηράκλειο ΟΑΑ στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με εννέα αθλητές-τριες στο 2 ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 1

Μετά από αρκετή προετοιμασία, εννέα αθλητές-τριες τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» έκαναν αισθητή την παρουσία τους στη Θεσσαλονίκη, εκεί που έγινε το 2 ο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 1 .

Συγκεκριμένα τον Όμιλο του Ηρακλείου εκπροσώπησαν οι: Μπόγρης Βαγγέλης, Μανδαλενάκης Αναστάσης, Ζαφειροπούλου Κατερίνα, Κωστάκη Ελένη, Νικολιδάκης Γιάννης, Τσατσάκη Έκτορας, Ζαχαράκη Αλεξάνδρα, Λαγουδάκη Γωγώ και Παρασκευαϊδη Αλεξάνδρα.

Στα αγόρια 16, ο Μπόγρης στα μονά, μπήκε στην οκτάδα, όπου ηττήθηκε από τον Σαμολαδά (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 61 64. Ο ίδιος αθλητής κατέκτησε την πρώτη θέση στα διπλά, με συμπαίκτη τον Σαμολαδά κερδίζοντας στον τελικό τους Σταμούλο/ Σταυρακά 76(2) 26 10-6, μετά από ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι.

Στα κορίτσια 16 ετών, η Ζαφειροπούλου στα μονά μπήκε στην οκτάδα και έχασε από την Μπαξοπούλου (ΑΟΑ Υελού) 75 63, ενώ η Κωστάκη τερμάτισε στις 16, χάνοντας από την Πλατσιώτα (ΑΚΑ Μαραθώνα) 61 67(7) 76(1), σ έναν αγώνα για πολύ γερά νεύρα. Οι δυο αθλήτριες, πήραν την τρίτη θέση, αγωνιζόμενες στον ημιτελικό κόντρα στο δίδυμο Μπαξοπούλου/ Γραμματικάκη, από τις οποίες έχασαν 63 64.

Στα αγόρια 12 ετών, ο Νικολιδάκης Γιάννης, στα μονά της κατηγορίας του προχώρησε μέχρι την οκτάδα και έχασε δύσκολα από τον Κίτσιο (Πανόραμα Πυλαίας) 75 75. Ο ίδιος αθλητής, ξεχώρισε στα διπλά, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τον συμπαίκτη του Κακουρίδη, οι οποίοι στο τελικό έχασαν από τους πολύ δυνατούς Μακρή/ Σακκά 62 60.

Στην κατηγορία 12 ετών, στην οκτάδα μπήκε και η Ζαχαράκη Αλεξάνδρα και έχασε από την Σμυρίδου (ΟΑ Σερρών) 60 64, σημειώνοντας δυο νίκες νωρίτερα. Στα διπλά μπήκε επίσης στις οκτώ με συμπαίκτρια την Παπασταύρου.

Στα αγόρια 16 ετών, ο Μανδαλενάκης σημείωσε μια νίκη και μπήκε στους 16, όπου έχασε από τον Σαμολαδά (ΑΟΑ Ηλιούπολης) 62 62. Στα διπλά με συμπαίκτη τον Γιούτα δεν έκαναν νίκη.

Η Λαγουδάκη Γεωργία, ξεκίνησε από τα προκριματικά και μετά από δυο νικηφόρους αγώνες, μπήκε στο ταμπλό, που όμως δεν σημείωσε νίκη. Η Παρασκευαίδη Μιχαέλα έκανε μια νίκη στα προκριματικά. Οι δύο αθλήτριες συμμετείχαν και στα διπλά, χωρίς ωστόσο νίκη.

Ο Τσατσάκης Έκτορας, 12 ετών, έχασε στον πρώτο γύρο από τον Παπαδημητρίου (Νίκαια Λάρισας) 60 63. Στα διπλά με τον Δασκαλογιάννη δεν σημείωσαν νίκη.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές- τριες του για τις επιτυχίες τους και τις προσπάθειες τους. Εύχεται καλή συνέχεια τόσο στους ίδιους τους αθλητές, όσο και τους προπονητές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News