Πιο κοντά στο παγκόσμιο TOP-10 ο Τσιτσιπάς!

Σπορ
Πιο κοντά στο παγκόσμιο TOP-10 ο Τσιτσιπάς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Έλληνα τενίστα

Ακόμα και αν δεν κατακτήσει τον τίτλο στη Μασσαλία, το πιθανότερο είναι να δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα.

Ο κάτοχος του τίτλου Καρέν Χατσάνοφ αποσύρθηκε από τη διοργάνωση και εξαιτίας της απώλειας βαθμών θα χάσει τουλάχιστον μια θέση στο ranking, δηλαδή πέφτει για την ώρα στο Νο.12.

Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος πάει στο Νο.11, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει στη γαλλική πόλη ο Μπόρνα Τσόριτς, καθώς αν ο Έλληνας πρωταθλητής δεν περάσει στον τελικό και ο Κροάτης πάρει τον τίτλο, τότε ο Τσιτσιπάς θα μείνει στο Νο.12 και ο Μπόρνα θα πάει στο Νο.11.

Όλα, λοιπόν, είναι στο χέρι του Στέφανου, αφού αν καταφέρει να πάρει το τρόπαιο στη Μασσαλία, τότε όχι μόνο θα έχει εξασφαλισμένο το Νο.11, αλλά θα φτάσει και μια ανάσα από το Top 10! Για την ακρίβεια, θα απέχει μόλις 130 πόντους από τον τελευταίο της δεκάδας Μάριν Τσίλιτς,

Άρα θα έχει την ευκαιρία στο Ντουμπάι και στα αμερικανικά Masters, όπου δεν υπερασπίζεται βαθμούς, να κάνει την πρώτη είσοδό του στο Top 10.

Και θα είναι ακόμα μια τεράστια επιτυχία για τον νεαρό τενίστα, που είναι μόλις 20 ετών!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News