Το όνειρο του Τσιτσιπά σταμάτησε από τον τεράστιο Ναδάλ!

Σπορ
Το όνειρο του Τσιτσιπά σταμάτησε από τον τεράστιο Ναδάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 3-0 σετ στον ημιτελικό του Australian Open από τον Ισπανό

Το εμπόδιο του Ράφα Ναδάλ ήταν αξεπέραστο για τον Στέφανο Τσιτσιπά καθώς ηττήθηκε ουσιαστικά εύκολα με 3-0 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Australian Open, εκεί όπου προκρίθηκε ο Ισπανός και θα είναι εκείνος που θα διεκδικήσει την πρώτη θέση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ ο Ναδάλ μπήκε επιθετικά και πίεσε τον Έλληνα τενίστα, ο οποίος παρουσιάστηκε αγχωμένος. Αυτός είχε ως αποτέλεσμα η νίκη να πάει στον Ισπανό με 6-2.

Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν πιο συγκεντρωμένος και έφτασε να προηγείται με 4-3. Εκεί όμως ξεκίνησε η αντεπίθεση του Ναδάλ, ο οποίος πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4.

Η συνέχεια ανέδειξε το Ναδάλ ως απόλυτο κυρίαρχο, με τον Τσιτσιπά να βγάζει νευρικότητα και να κάνει εύκολα λάθη. Έτσι δεν πήρε ούτε game στο τρίτο σετ, χάνοντας την επαφή με το σκορ και ο απόλυτος κυρίαρχος Ναδάλ νίκησε 3-0 σετ με 6-0 στα games στο τρίτο σετ.

Στον τελικό ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Πούιγ.

Ο Τσιτσιπάς αποχωρεί από το αυστραλιανό Open έχοντας ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, αποκλείοντας τον Ρότσερ Φέντερερ και φτάνοντας ως τους ημιτελικούς. Είναι μόλις 20 ετών, το μέλλον του ανήκει και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν κι άλλες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες...

https://twitter.com/AustralianOpen/status/1088385144967348224
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News