Διακρίσεις στο Παγκρήτιο Junior Masters για τους αθλητές του «Ηράκλειο » Ο.Α.Α.

Σπορ
Διακρίσεις στο Παγκρήτιο Junior Masters για τους αθλητές του «Ηράκλειο » Ο.Α.Α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Παγκρήτιο Junior Masters 2018 πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του Lyttos Beach με τη συμμετοχή των καλύτερων αθλητών από την Κρήτη για να αναδειχθούν οι κορυφαίοι για το 2018.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι οκτώ καλύτεροι αθλητές στις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών 12, 14 και 16 ετών, οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν την μεγαλύτερη βαθμολογία σε όλα τα πρωταθλήματα Ε3 της Ζ΄ ΕΦΣΑΚ για το έτος 2018.

Το «Ηράκλειο» ΟΑΑ συμμετείχε με τους εξής αθλητές:

Κατηγορία 12 ετών

Γιάννης Βελεντάκης, Σπύρος Καρακώστας, Δημήτρης Μπουνάκης, Γιάννης Νικολιδάκης, Εβελίνα Δερμιτζάκη, Αλεξάνδρα Ζαχαράκη και Εβελίνα Λαμπράκη

Κατηγορία 14 ετών

Αθηνά Μπόγρη και Χρυσή Νταμπακάκη

Κατηγορία 16 ετών

Στέλιος Γκαγκαουδάκης, Αναστάσης Μανδαλενάκης, Βαγγέλης Μπόγρης, Κατερίνα Ζαφειροπούλου και Ελένη Κωστάκη.

Την 1η θέση στα αγόρια 16 ετών κατέλαβε ο Βαγγέλης Μπόγρης, σημειώνοντας 4 νίκες. Η κατηγορία αυτή διεξήχθη σε έναν όμιλο, όπου όλοι αγωνίστηκαν με όλους. Την 2η θέση κατέκτησε ο Στέλιος Γκαγκαουδάκης με 3 νίκες, ενώ την 3η θέση πήρε ο Μανδαλενάκης με 2 νίκες .

Στις άλλες κατηγορίες oι αθλητές και οι αθλήτριες χωρίστηκαν με βάση την κατάταξη τους σε 2 ομίλους των τεσσάρων και αφού έπαιξαν όλοι με όλους προέκυψε ο 1ος, 2ος, 3ος και 4ος κάθε ομίλου. Οι πρώτοι των δυο ομίλων έπαιξαν για την 1η και 2η θέση του Πρωταθλήματος

Στα κορίτσια 16 ετών στην πρώτη φάση των Ομίλων, η Ελένη Κωστάκη, πραγματοποιώντας 2 νίκες πήρε την 1η θέση στον Όμιλο της .Στον άλλο όμιλο η Κατερίνα Ζαφειροπούλου κατέκτησε την 2η θέση.

Στον τελικό η Κωστάκη επικράτησε της Μαρκάκη 63 62 κατακτώντας την 1η θέση. Η Ζαφειροπούλου κέρδισε την Κοτσιφάκη με 61 62 και κατέκτησε την 3η.

Στα αγόρια 12 ετών στην πρώτη φάση, ο Δημήτρης Μπουνάκης σημείωσε 3 νίκες και πήρε την 1η θέση στον Όμιλο του. Την 2η θέση κατέλαβε ο Γιάννης Νικολιδάκης με δυο νίκες, ενώ την 4η θέση πήρε ο Γιάννης Βελεντάκης. Στον άλλο Όμιλο, πρώτος αναδείχθηκε με 3 νίκες ο Σπύρος Καρακώστας.

Στον τελικό ο Μπουνάκης αντιμετώπισε τον Καρακώστα, τον οποίο κέρδισε με 57 64 10-8 και πήραν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κατηγορίας τους. Ο Νικολιδάκης κέρδισε τον Στρομπά και πήρε την 3η θέση, ενώ τέλος ο Βελεντάκης πήρε την 7η θέση.

Στα κορίτσια 12 ετών στην πρώτη φάση, η Εβελίνα Λαμπράκη πήρε την 1η θέση στον Όμιλο της, κάνοντας 3 νίκες. Η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη, σημείωσε 2 νίκες και πήρε την 2η θέση και τέλος η Εβελίνα Δερμιτζάκη με μια νίκη πήρε την 3η θέση.

Στον τελικό, η Λαμπράκη έχασε από την Πρωιμάκη 63 62 και πήρε την 2η θέση. Η Ζαχαράκη από την Παντζελιουδάκη έχασε δύσκολα 67(5) 62 10-7 και πήρε την 4 θέση. Η Δερμιτζάκη έχασε από την Βογιατζάκη δύσκολα και αυτή 57 62 11-9 και πήρε την 6η θέση.

Στα κορίτσια 14 ετών στην πρώτη φάση, η Νταμπακάκη με 3 νίκες πήρε την 1η θέση στον Όμιλο της, ενώ η Μπόγρη παρέμεινε 4η στον άλλο Όμιλο. Στον τελικό, η Νταμπακάκη έχασε από την Κοντολαιμάκη με 60 61 και κατέκτησε την 2η θέση. Η Μπόγρη κέρδισε την Βογιατζάκη 60 60 και πήρε την 7η θέση.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν Παγκρήτιο Junior Masters 2018 για τις επιτυχίες τους και εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά στους προπονητές του κ. Μανόλη Δολιανίτη, Κώστα Τζιγκουνάκη και Γιάννη Ζώζιο ,στους αθλητές και στους γονείς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News