Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για το πρώτο τουρνουά

Σπορ
Έμαθαν αντιπάλους Τσιτσιπάς και Σάκκαρη για το πρώτο τουρνουά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ετοιμότητα για το πρώτο επίσημο τουρνουά της σεζόν, λίγο πριν την έναρξη του Australian Open στις 14 Ιανουαρίου, είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Ο πρώτοε είναι επικεφαλής του ταμπλό στο Sydney International και μετά το μπάι του πρώτου γύρου θα τεθεί αντιμέτωπος στον δεύτερο με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Νίκολας Γιάρι και τον Ματ Έμπντεν. Αν περάσει στα προημιτελικά, ενδέχεται να βρει μπροστά του τον Αντρέας Σέπι, ενώ πιθανοί αντίπαλοί του στα ημιτελικά είναι οι Λούκας Πούιγ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Στο Νο.2 του ταμπλό είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που έχει στη δική του πλευρά τους Ζιλ Σιμόν και Άλεξ Ντε Μινόρ.

Η Μαρία, από την άλλη, θα παίξει στο Hobart Internatioanl της Τασμανίας, και στους δύο πρώτους γύρους θα αντιμετωπίσει qualifier ή lucky loser. Αν προχωρήσει, λογικά θα συναντήσει στην οκτάδα την Αλιζέ Κορνέ και στην τετράδα την επικεφαλής του ταμπλό Καρολίν Γκαρσιά.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό δεσπόζει παρουσία της Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου. που θα τεθεί αντιμέτωπη στον πρώτο γύρο με την Μπελίντα Μπέντσιτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News