Ο Τσιτσιπάς πάλεψε αλλά έχασε από τον τεράστιο Φέντερερ

Σπορ
Ο Τσιτσιπάς πάλεψε αλλά έχασε από τον τεράστιο Φέντερερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 7-6 (5), 7-6 (4) από τον Ελβετό

Παρότι έκανε μεγάλο παιχνίδι, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει σε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ, στο Hopman Cup. 

O κορυφαίος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 7-6 (5), 7-6 (4) από τον Ελβετό, με την Ελλάδα να μην έχει πλέον ελπίδες πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Σάκκαρη με την Μπέντσιτς, αλλά και του μεικτού διπλού. 

Ο Φέντερερ έδειξε την κλάση του στα σημεία που το παιχνίδι «έκαιγε», στερώντας την ευκαιρία από τον Τσιτσιπά να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. 

Πάντως, ο Έλληνας τενίστας έχασε τεράστια ευκαιρία στο tie break του πρώτου σετ, όταν προηγήθηκε στο 4-1, όμως με όπλο την εμπειρία του ο Ελβετός πήρε τους έξι από τους επτά επόμενους πόντους και το σετ. 

Αυτή την ώρα γίνεται ο αγώνας Σάκκαρη-Μπέντσιτς και θα ακολουθήσει το διπλό Τσιτσιπάς/Σάκκαρη-Φέντερερ/Μπέντσιτς για να δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει τελικά τους βαθμούς.

Όποια και αν είναι η έκβαση των αναμετρήσεων, οι δύο Έλληνες τενίστες θα φύγουν από το Περθ έχοντας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και αυτό θα τους δώσει ώθηση εν όψει Australian Open (14-27/1).

Οι πρώτες συναντήσεις με Φέντερερ και Γουίλιαμς (έστω και σε «ανεπίσημο» επίπεδο) ήταν σίγουρα εμπειρίες ζωής για Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News