Στο βάθρο των νικητών οι Άνδρες του «Ηράκλειο» ΟΑΑ

Σπορ
Στο βάθρο των νικητών οι Άνδρες του «Ηράκλειο» ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από 4 χρόνια και πάλι στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας- Άνοδο στην Α Εθνική για τις Γυναίκες…

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» βρίσκεται στις τρείς κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού τένις. Οι αθλητές Χάρης Καπόγιαννης, Αλέξανδρος Γεωργούδας, Βαγγέλης Μπόγρης και Γιάννης Μπροκάκης, υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή Τένις και προπονητή κ. Μανόλη Δολιανίτη, κατάφεραν να παίξουν εξαιρετικό τένις και να κοιτάξουν στα μάτια, τους κολοσσούς του αθλήματος, Ο.Α. Αθηνών, Ο.Α. Γλυφάδας και Α.Ο.Α. Ηλιούπολης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις Ανδρών μεταξύ συλλόγων.

Στην τελική φάση που έγινε από 7-9 Δεκεμβρίου 2018, η ομάδα αγωνίστηκε την πρώτη μέρα και έχασε από την πανίσχυρη ομάδα του Ο.Α. Αθηνών με 2-1, το Σάββατο κέρδισε με 2-1 τον Α.Ο.Α Ηλιούπολης, ενώ την τελευταία μέρα δεν τα κατάφερε εναντίον του Ο.Α. Γλυφάδας και έχασε 2-1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.- Ο.Α. ΑΘΗΝΩΝ

Καπόγιαννης- Στεργίου 63 46 75

Γεωργούδας- Καλοβελώνης 06 36

Καπόγιαννης/ Γεωργούδας- Στεργίου/ Καλοβελώνης 26 26

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.- Α.Ο.Α. Ηλιούπολης

Καπόγιαννης- Καπίρης 76(2) 60

Γεωργούδας- Θάνος 46 16

Καπόγιαννης/ Γεωργούδας- Καπίρης/ Θάνος 63 67(3) 13-11

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.-Ο.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Καπόγιαννης-Γεμουχίδης 16 63 16

Γεωργούδας-Αγγελίνος 06 64 2-1ret.

Καπόγιαννης/ Γεωργούδας-Γεμουχίδης/ Ντίντο 67(4) 26

Το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση τένις όπου οι ομάδες συμμετέχουν με τους καλύτερους τενίστες- τριες της Ελλάδας.

Με την πρόκριση στην τελική τετράδα οι αθλητές του «Ηράκλειο» ΟΑΑ είχαν να συναγωνιστούν με τους καλύτερους αθλητές της Ελλάδας και υπερβάλλοντας εαυτούς κατάφεραν για δεύτερη φορά στην ιστορία του συλλόγου να κατακτήσουν την τρίτη θέση.

Όμως και οι Γυναίκες του «Ηράκλειο» κατάφεραν να επιστρέψουν στα σαλόνια της Α Εθνικής κατηγορίας μετά από απουσία ενός χρόνου.

Οι αθλήτριες Βερονίκη Γιορταμή, Ελένη Κωστάκη και Κατερίνα Ζαφειροπούλου, στην τελική φάση την πρώτη ημέρα ηττήθηκαν από την καλύτερη ομάδα της Ραφήνας με 0-3, την δεύτερη ημέρα όμως με πολύ πείσμα επιβλήθηκαν του Γ.Σ Περιστερίου με 2-1 και ολοκλήρωσαν την επιτυχία με νίκη κόντρα στην Κηφισιά με 3-0 κατορθώνοντας την άνοδο στην Α΄ εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.- Σ.Α ΡΑΦΗΝΑΣ

Κωστάκη – Ρεντούμη Χ. 36 36

Γιορταμή – Ρεντούμη Μ. 26 64 16

Κωστάκη/Γιορταμή – Ρεντούμη/Ρεντούμη 63 26 6-10

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.- Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ζαφεροπούλου – Πάλλη 62 64

Κωστάκη – Ζαχαράκη 26 46

Κωστάκη/Γιορταμή – Πάλλη/Ζαχαράκη 62 63

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.- Ο.Α. ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Κωστάκη – Παναγιωτίδη 60 60

Γιορτμή – Παπαδημητρίου 60 60

Κωστάκη/Γιορταμή – Παναγιωτίδη/Παπαδημητρίου 60 60

Έτσι την επόμενη χρονιά το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. θα εκπροσωπείται και με τις δύο ομάδες του στην Α΄ εθνική κατηγορία προβάλλοντας ως ένας από τους ισχυρότερους επαρχιακούς συλλόγους της χώρας.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας και τον προπονητή κ. Μανόλη Δολιανίτη. Τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Όμιλο, που έχει στόχο τόσο την καλή εμφάνιση των αθλητών του στους εθνικούς και διεθνείς αγώνες όσο και την ανάπτυξη του τένις όλων των βαθμίδων στα τμήματα του .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News