Διακρίσεις για τους αθλητές του Ηράκλειοι ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα

Σπορ
Διακρίσεις για τους αθλητές του Ηράκλειοι ΟΑΑ στο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη θέση σε όλα τα ταμπλό της πορτοκαλί μπάλας ήταν το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους…

Οι αθλητές τένις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συμμετείχαν στο 3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πράσινου Γηπέδου και στο 3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πορτοκαλί Γηπέδου που έγιναν στα γήπεδα του «ΦΙΛΙΑ» και στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α αντίστοιχα.

Η σημαντική προσπάθεια των αθλητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α είχε σαν αποτέλεσμα στην κατάκτηση της πρώτης θέσης σε όλα τα ταμπλό της πορτοκαλί μπάλας.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που πήραν μέρος στο 3ο Παγκρήτιο πρωτάθλημα Πορτοκαλί ήταν τα αγόρια: Ριζογιάννης Άγγελος, Αποστολάκης Γιώργος, Βασιλάκης Γιώργος, Πατεράκης Γιάννης και τα κορίτσια: Κανατάκη Άννα Μαρία και Βιανιτάκη Μιχαέλα.

Στο κυρίως Ταμπλό στα αγόρια πορτοκαλί, ο Πατεράκης στον πρώτο γύρο κέρδισε το Σμυρνάκη με σκορ 73, 75. Στη συνέχεια στο δεύτερο γύρο κέρδισε τον Βελεγράκη με 73 72. Η νίκη του επί του Καλογριδάκη με σκορ 27, 75, 86 του έδωσε την ευκαιρία να περάσει στον τελικό ενάντια στον Γιωργομιχελάκη, όπου και κατέλαβε την πρώτη θέση με σκορ 73, 75.

Σημαντική και η προσπάθεια του Βασιλάκη Γιώργου καθώς πέρασε στον δεύτερο γύρο μετά την νίκη του επί του Αποστολάκη Γιώργου με σκορ 57, 74, 75. Στη συνέχεια κέρδισε τον Παπακώστα με σκορ 73, 74, δεν κατάφερε όμως να περάσει στον επόμενο γύρω ενάντια στον Γιωργομιχελάκη με 74, 27, 75.

Ο Αποστολάκης Γιώργος πέρασε στον δεύτερο γύρο με μια σημαντική νίκη ενάντια στο Χριστοδουλάκη με σκορ 75, 71. Στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Γιωργομιχελάκη με 75, 27, 73.

Ο Ριζογιάννης Άγγελος πέρασε bye στον πρώτο γύρο, αλλά μετά την ήττα του ενάντια στον Καλογριδάκη με σκορ 74, 37, 75 συνέχισε στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας. Εκεί αφού κέρδισε τον Αποστολάκη Α. με σκορ 74, 68 97, πέρασε στον ημιτελικό, όπου κέρδισε τον Σμυρνάκη με 72, 72. Στη συνέχεια στον τελικό κέρδισε τον Παπαχρήστο με σκορ 74, 71 κατακτώντας την πρώτη θέση του ταμπλό .

Σημαντικές νίκες είχαν και τα κορίτσια της πορτοκαλί μπάλας. Πιο συγκεκριμένα η προσπάθεια της Κανατάκη Άννα- Μαρίας είχε σαν αποτέλεσμα την πρώτη θέση στο κυρίως ταμπλό. Στον πρώτο γύρο πέρασε bye, στη συνέχεια κέρδισε τη Σταυρουλάκη με σκορ 72, 70. Στον ημιτελικό νίκησε τη Παπαδημητρίου και πέρασε στον τελικό, όπου κέρδισε τη Μακράκη με 79, 97, 97.

Σημαντική ήταν και η προσπάθεια της Βιανιτάκη που μετά από ένα δυνατό αγώνα, έχασε από τη Ζαχαράκη με σκορ 73, 10-8. Στη συνέχεια πήρε μέρος στον ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας όπου στο πρώτο γύρο με νίκη επί της Σταυρουλάκη με 74 72, πέρασε στα τελικά και κατέκτησε την πρώτη θέση με νίκη επί της Λεβεντάκη με σκορ 73, 70.

Η πράσινη μπάλα... 

Σπουδαία όμως αποτελέσματα είχαν και τα παιδία που έλαβαν μέρος στην πράσινη μπάλα, στα αγόρια οι: Λαμπράκης Κωνσταντίνος και Τσαπάκης Γιώργος και στα κορίτσια οι: Ζαχαράκη Μαρία, Μαματζάκη Κατερίνα, Μαχλή Μαργαρίτα και Παπαδάκη Αλκινόη.

Στο group των αγοριών ο Λαμπράκης Κωνσταντίνος και Τσαπάκης Γιώργος έκανα δύο νίκες και μια ήττα. Στο πρώτο group των κοριτσιών η Μαματζάκη Κατερίνα και Παπαδάκη Αλκυνόη είχαν τρείς ήττες και τα κορίτσια στο δεύτερο group Ζαχαράκη Μαρία και Μαχλή Μαργαρίτα έκαναν από μία νίκη και μία ήττα.

Τα αγόρια έφτασαν στον ημιτελικό, ο Λαμπράκης έχασε από τον Περδικάκη 60, ενώ ο Τσαπάκης κέρδισε τον Βολτυράκη με 63. Στο μεταξύ τους διπλό, έχασαν με 64 από τους Περδικάκη/ Βολτυράκη και κατέλαβαν την τρίτη θέση.

Στον ημιτελικό έφτασαν και τα κορίτσια, με τη Ζαχαράκη να ηττείται μετά από σημαντική προσπάθεια από την Κορωνάκη με σκορ 60 και τη Μαχλή από τη Γελασάκη με 60 και κατέκτησαν και αυτές την τρίτη θέση.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α συγχαίρει όλα τα παιδιά για την αγωνιστικότητα και το πάθος και εύχεται καλή συνέχεια σε όλους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News