Κέρδισαν εμπειρίες οι τενίστες του Ηράκλειο ΟΑΑ στη Λάρισα

Σπορ
Κέρδισαν εμπειρίες οι τενίστες του Ηράκλειο ΟΑΑ στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλουσιότεροι σε εμπειρίες γύρισαν από το Εθνικό Πρωτάθλημα Τένις επιπέδου 1, που έγινε στη Λάρισα, οι αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ.

Συγκεκριμένα πήραν μέρος οι: Γιάννης Νικολιδάκης (κατηγορία 12 ετών), Αναστάσης Μανδαλενάκης και Χρυσή Νταμπακάκη (κατηγορία 14 ετών), Δημήτρης Δελάκης, Βαγγέλης Μπόγρης και Ελένη Κωστάκη (κατηγορία 16 ετών).

Πολύ καλή παρουσία είχε η Ελένη Κωστάκη, η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα διπλά των κοριτσιών, με συμπαίκτρια την Κώτσιου. Τα δύο κορίτσια στον πρώτο τους αγώνα κέρδισαν τις Πλατσίτα/Κανελλάκη με 62 62, ενώ με την επόμενη νίκη τους ενάντια στις Ρουσσοπούλου/Τσούρου 62 62 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό, τον όποιο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν. Η Κωστάκη, όμως, έφτασε στην οκτάδα και στα μονά, αφού προηγουμένως είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο τη Στελλιάτου (Ο.Α. 3ΒΗΤΑ) εύκολα 60 60 και στη 16άδα τη Μανούρη (Ο.Α. Πετρούπολης) 62 61. Στην οκτάδα κόντρα στη Γραμματικάκη (ΑΟΑ Υέλου) πήρε το πρώτο σετ 63, όμως έχασε τα άλλα 46 36.

Ο Δελάκης, στον πρώτο του αγώνα, ενώ βρισκόταν μπροστά στο πρώτο σετ, τραυματίστηκε, με αποτέλεσμα να χάσει το επόμενο και εντέλει να εγκαταλείψει τον αγώνα με τον Κασσή (ΑΟΑ Χαϊδαρίου) 36 64 50 ret.

Στον πρώτο γύρο έχασε και ο Μπόγρης κι ενώ στο πρώτο σετ προηγήθηκε εύκολα 61, δεν τα κατάφερε και έχασε από τον Παπασπυρόπουλο (Ο.Α. Ρίου) 16 64 61. Ο Μπόγρης με τον συμπαίκτη του Κελαϊδόπουλο πήραν μέρος και στα διπλά, όπου κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνα εύκολα εναντίον των Πιλιτσίδη/Χίλη 60 60. Στον επόμενο όμως αγώνα με τους Μπαλάφα/Μπαλατζάρα εγκατέλειψαν 21 ret.

Ο Μανδαλενάκης στα μονά έχασε από τον Λουκίσα (ΑΟΑ Παπάγου) 60 76 (4) στον πρώτο γύρο.

Η Νταμπακάκη δεν κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Έχασε στις “32” από την Κουρουκλή (Ο.Α. Αθηνών) με 63 60.

Τέλος, ο Γιάννης Νικολιδάκης στα προκριματικά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Βισβίκη (ΑΚΑ Μαραθώνα), παρόλο που το πάλεψε, χάνοντας στα σημεία 57 62 76 (5).

Το Δ.Σ. συγχαίρει τους αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ για την προσπάθειά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News