Διακρίσεις για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3

Σπορ
Διακρίσεις για το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατέκτησε για άλλη μια φορά τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη στις διάφορες κατηγορίες...

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συμμετείχε με 19 αθλητές και αθλήτριες στο 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Τένις Ε3. Το Πρωτάθλημα διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον ΟΑ ΣΟΥΔΑΣ οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 12 ετών, στον ΟΑ Χανίων η κατηγορία Αγόρια κάτω των 16 ετών, στην ΑΑ ΧΑΝΙΩΝ η κατηγορία Κορίτσια κάτω των 16 ετών και στον ΟΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ οι κατηγορίες Αγόρια – Κορίτσια κάτω των 14 ετών.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» κατέκτησε για άλλη μια φορά τις πρώτες θέσεις στην κατάταξη στις διάφορες κατηγορίες και πιο συγκεκριμένα,

Την πρώτη θέση στην κατηγορία αγόρια 16 ετών κατέκτησε ο Βαγγέλης Μπόγρης, την δεύτερη ο Αναστάσης Μανδαλενάκης και την Τρίτη ο Στέλιος Γκαγκαουδάκης

Την πρώτη θέση στην κατηγορία αγόρια 12 ετών κατέκτησε ο Γιάννης Νικολιδάκης.

Την τρίτη θέση στην κατηγορία 12 ετών κατέκτησαν οι Αλεξάνδρα Ζαχαράκη και Εβελίνα Λαμπράκη

Την τρίτη θέση στην κατηγορία κορίτσια 14 ετών κατέκτησε η Χρυσή Νταμπακάκη.

Από το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» πήραν μέρος οι εξής:

Κατηγορία 12 ετών

Αντώνης Βισκαδουράκης, Γιάννης Βελεντάκης, Γιάννης Βελεντάκης, Γιάννης Νικολιδάκης, Βασίλης Τζωρμπατζάκης, Πάρης Τσατσάκης, Έκτορας Τσατσάκης, Ευαγγελία Δερμιτζάκη, Αλεξάνδρα Ζαχαράκη, Γωγώ Λαγουδάκη, Εβελίνα Λαμπράκη και Μιχαέλα Παρασκευαϊδη.

Κατηγορία 14 ετών

Νίκος Γενναράκης, Σπύρος Καρακώστας, Δημητρης Μπουνάκης και Χρυσή Νταμπακάκη

Κατηγορία 16 ετών

Στέλιος Γκαγκαουδάκης, Αναστάσης Μανδαλενάκης και Βαγγέλης Μπόγρης.

Ο Βαγγέλης Μπόγρης επικράτησε άνετα σε όλους τους αγώνες αποκλείοντας στον πρώτο γύρο τον Νταουντάκη (Αντισφαίρη Χανιών) 61 60, στην τετράδα κέρδισε τον Γκαγκαουδάκη 62 61, ενώ στον τελικό επικράτησε του Μανδαλενάκη 63 62. Ο Μανδαλενάκης απέκλεισε με ευκολία τον Χατζηνικολάκη (ΓΑΣ ΓΟΥΡΝΩΝ) 62 62 και στα ημιτελικά τον Σφυράκη του Λατώ Αγ. Νικολάου με 63 64 για να φτάσει στον τελικό και να πάρει την δεύτερη θέση. Ο Γκαγκαουδάκης κέρδισε τον Κυρζμιζάκη (ΓΑΣ ΓΟΥΡΝΩΝ) 62 61 και στην συνέχεια ηττήθηκε από τον Μπόγρη με 62 61.

Ο Γιάννης Νικολιδάκης παίζοντας πολύ καλό τένις, κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση. Στον πρώτο του αγώνα επικράτησε του Πεδιαδίτη (Λατώ Αγ. Νικολάου) 40 40. Στην συνέχεια απέκλεισε τον Τζοτζολάκη (ΟΑ Σούδας) 40 41. Στα ημιτελικά κέρδισε τον Δασκαλογιάννη (ΟΑ Σούδας) 61 75 και στον τελικό κόντρα στον Ξιάρχο (Λατώ Αγ. Νικολάου) επικράτησε 61 62.

Στην οκτάδα έφτασε ο Γιάννης Βελέντακης που απέκλεισε τον Βισκαδουράκη 40 40 και στην συνέχεια τον Τσατσάκη Ε. 14 40 11-9. Ο Έκτορας Τσατσάκης κέρδισε έναν αγώνα εναντίον του Μαλλιαρουδάκη (ΟΑ Σητείας) 42 41 και μπήκε στους 16. Ο Αντώνης Ζερβάκης έχασε από τον Ματζοράκη (|ΟΑ Σούδας|) 42 53, ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης αποκλείστηκε από τον Κατημερτζόγλου (ΟΑ Ρεθύμνου) σε ένα πολύ δυνατό αγώνα με πολλές διακυμάνσεις στο σκορ 42 45(3) 10-8. Ο Αντώνης Βισκαδουράκης έχασε από τον Βελεντάκη 40 40, ο Πάρης Τσατσάκης ηττήθηκε από τον Φανδρινάκη (ΟΑ Σούδας) 40 40 και τέλος ο Ηλίας Δολιανίτης έχασε δύσκολα από τον Ντινόπουλο (ΟΑ Ρεθύμνου) 35 42 11-9.

Τα κορίτσια στα 12αρια η Αλεξάνδρα Ζαχαράκη σημείωσε τρεις νίκες και κατέκτησε την Τρίτη θέση. Στον πρώτο της αγών απέκλεισε τη Λαγουδάκη 40 40. Στην οκτάδα αντιμετώπισε την Δερμιτζάκη την οποία κέρδισε με 41 54(5). Στον ημιτελικό δεν τα κατάφερε κόντρα στην Πρωιμάκη (ΟΑ Σούδας) και έχασε 62 61. Την Τρίτη θέση έλαβε και η Εβελίνα Λαμπράκη που στον ημιτελικό έχασε από την Παντελιουδάκη (ΟΑ Σούδας) 62 64. Νωρίτερα είχε σημειώσει δυο νίκες. Η πρώτη με την Καλύβα (Λατώ Σγ. Νικολάου) 40 40και η δεύτερη επί της Ηλιάκη (ΟΑ Ρεθύμνου) 41 41.

Η Εβελίνα Δερμιτζάκη, μπήκε στην οκτάδα, όπου έχασε από την Ζαχαράκη με 41 54(5), αφού προηγουμένως κέρδισε την Κωστομανωλάκη (Φιλία ΤΚ) 54(3) 42. Η ΜΙχαέλα Παρασκευαϊδη, έφτασε στις 8, όπου έχασε από την Παντζελιουδάκη με 41 41. Η Γωγώ Λαγουδάκη κατάφερε να κάνει μια νίκη επί της Μπαντουράκη (ΟΑ Χανιών) 40 40.

Την τρίτη θέση στα κορίτσια 14 ετών πήρε η Χρυσή Νταμπακάκη αφού κέρδισε την Βογιατζάκη (ΟΑ Σούδας) 41 40. Στον ημιτελικό έχασε από την Μαρινάκη (ΟΑ Σούδας) 60 60. Στα αγόρια 14 ετών πήραν μέρος ο Δημήτρης Μπουνάκης που αγωνίζεται στα 12αρια και κέρδισε τον Γενναράκη με 53 35 10-6 και ο Σπύρος Καρακωστας έχασε δύσκολα από τον Ματσαμάκη (ΟΑ Χανιών) 14 41 10-3. Επίσης ο Νίκος Γενναράκη έχασε στον πρώτο γύρο από τον Μπουνάκη.

Όλα τα παιδιά έπαιξαν πολύ καλούς αγώνες και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια.

Το Δ.Σ. του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. συγχαίρει τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές τους κ.κ. Μανόλη Δολιανίτη, Κώστα Τζιγκουνάκη και Νίκο Μελισσουργάκη και εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά.

Από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, ρίχνονται στη μάχη του Εθνικού Πρωταθλήματος Ε1 στη Λάρισα οι: Δημήτρης Δελάκης, Ευαγγελία Δερμιτζάκη, Κωστάκη Ελένη, Βαγγέλης Μπόγρης, Αναστάσης Μανδαλενάκης, Γιάννης Νικολιδάκης και Χρυσή Νταμπακάκη. Καλή επιτυχία σε όλους.

Επίσης την Κυριακή 14 Οκτωβρίου το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. διοργανώνει σε συνεργασία με τη Ζ ΕΦΣΑΚ το 3ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Πορτοκαλί μπάλας στις εγκαταστάσεις του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News