Τι είπε στην Οζάκα η Σερένα στο φινάλε του τελικoύ

Σπορ
Τι είπε στην Οζάκα η Σερένα στο φινάλε του τελικoύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Μου είπε πως είναι περήφανη για εμένα και μου εξήγησε πως οι αποδοκιμασίες του κοινού δεν ήταν προς το πρόσωπό μου»…

Στα 20 χρόνια της είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού. Προέρχεται από την κατάκτηση του US Open, θα υπογράψει το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών στον γυναικείο αθλητισμό (διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες για την επικείμενη συμφωνία της με την Adidas), έγινε το πρόσωπο της Nissan, όλοι θέλουν ένα μέρος από τη λάμψη της. Η Ναόμι Οζάκα απολαμβάνει όσα συμβαίνουν γύρω της, παραμένει προσγειωμένη, βρίσκεται πλέον στο νούμερο 7 της πάγκόσμιας κατάταξης και βλέπει τον τραπεζικό της λογαριασμό να γεμίζει με γοργούς ρυθμούς.

Η Έλεν ΝτεΤζένερες την φιλοξένησε χθες στην εκπομπή της, προσπάθησε να της κάνει... προξενιό με τον Μάικλ Μπι Τζόρνταν, της έκανε δώρο μια υπερμεγέθη τηλεόραση, της εκδήλωσε την συμπάθειά της για τον ταπεινό της χαρακτήρα και η νεαρή τενίστρια που ντρεπόταν υπερβολικά, αποκάλυψε τα λόγια της Σερίνα Γουίλιαμς αμέσως μετά το φινάλε του μεταξύ τους επεισοδιακού τελικού στο US Open.

"Μου είπε πως είναι περήφανη για εμένα και μου εξήγησε πως οι αποδοκιμασίες του κοινού δεν ήταν προς το πρόσωπό μου. Οπότε, ναι, ήμουν χαρούμενη γι' αυτά τα λόγια" σχολίασε η Οζάκα, που είχε εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου εκείνου του αγώνα πως: "Όταν μπαίνω στο κορτ, δεν είμαι fan της Σερίνα, αλλά μια τενίστρια που αντιμετωπίζει μια άλλη τενίστρια. Όταν, όμως, ήρθε στο φινάλε στο φιλέ για να με χαιρετήσει, έγινα ξανά παιδί".

Η Γουίλιαμς είχε την περασμένη σεζόν, σύμφωνα με το Forbes, έσοδα 18.000.000 δολαρίων από τις χορηγίες και τις συμφωνίες της με μεγάλες εταιρείες, ενώ δεύτερη ήταν με 6.000.000 η Καρολίν Βοζνιάκι. Φαίνεται πως η Αμερικανίδα δεν θα είναι πλέον τόσο απομονωμένη στην κορυφή, καθώς η Οζάκα ενδέχεται να την πλησιάσει... επικίνδυνα.

Η συμφωνία της με την αυτοκινητοβιομηχανία Nissan ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/9) σε συνέντευξη Τύπου στη Γιοκοχάμα, θα ακολουθήσει η επέκταση της συνεργασίας της με την Adidas που θα της αποφέρει 8.500.000 δολάρια ετησίως (όπως ήδη διαβάσατε θα είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία του παγκόσμιου γυναικείου αθλητισμού), ενώ έχει ήδη ενεργές συμφωνίες με τις εταιρείες Yonex, Nissin, Wowow.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News