default-image

Η ώρα των ημιτελικών του US Open

Σπορ
Η ώρα των ημιτελικών του US Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για δεύτερη σερί χρονιά θα αναμετρηθούν ο Ρφαέλ Ναδάλ και οΧουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Για τις 23:00 απόψε είναι προγραμματισμένος ο πρώτος ημιτελικός του US Open ανάμεσα στον Ραφαέλ Ναδάλ και τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Για δεύτερη σερί χρονιά θα αναμετρηθούν οι δυο τους στα ημιτελικά του αμερικάνικου Grand Slam, ενώ συνολικά θα είναι η 17η συνάντησή τους, με τον Ισπανό να προηγείται με 11-5.

Ο Ναδάλ διεκδικεί τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στις Ηνωμένες Πολιτείες, τέταρτο συνολικά και 18ο Grand Slam τίτλο του. Ο Ντελ Πότρο θα αγωνιστεί για 3η φορά στα ημιτελικά του US Open, όπου είχε κατακτήσει τον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του το 2009.

Στον δεύτερο ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Ιάπωνα, Κέι Νισικόρι. O Σέρβος τενίστας διεκδικεί τον δεύτερο συνεχόμενο Grand Slam τίτλο του μετά το Γουί,μπλεντον και τον 14ο συνολικά στην καριέρα του. Ο Νισικόρι θα αγωνιστεί για 3η φορά στα ημιτελικά του US Open.

Για 17η φορά θα συναντηθούν οι δυο τους, με τον Τζόκοβιτς να προηγείται με 14-2 και να μετράει 13 διαδοχικές νίκες απέναντι στον Ιάπωνα τρενίστα. Την τελευταία φορά που κέρδισε ο Ιάπωνας τον Σέρβο, ήταν στα ημιτελικά του US Open το 2014.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News