default-image

Μεγάλες μάχες με φόντο τα προημιτελικά το US Open

Σπορ
Μεγάλες μάχες με φόντο τα προημιτελικά το US Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι του Κέβιν Άντερσον με τον Ντόμινικ Τιμ με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα του US Open.

Ο περσινός φιναλίστ της διοργάνωσης αντιμετωπίζει τον Αυστριακό στην πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα. Ο Τιμ φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και ψάχνει τη διάκριση στη Νέα Υόρκη.

Μεγάλη μάχη αναμένεται να δώσουν οι Μίλος Ράονιτς και Τζον Ίσνερ. Οι δύο παίκτες που διακρίνονται για το σερβίς τους δίνουν ξεχωριστό χρώμα στο πρόγραμμα σε μια αναμέτρηση που δε χωρούν προγνωστικά.

Ο Ράφα Ναδάλ συνεχίζει τη μάχη για την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Με τη ζόρικη πρόκρισή του κόντρα στον Κάρεν Κατσάονφ θα αντιμετωπίσει τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι που είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος.

Δύσκολο έργο θα έχει ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο που θα αντιμετωπίσει τον Μπόρνα Τσόριτς, που είναι πάντα ένας επικίνδυνος αντίπαλος.

Όσον αφορά τις γυναίκες Σερένα Γουίλιαμς, θα παίξει κόντρα στην έκπληξη της διοργάνωσης μέχρι στιγμής, Κάια Κανέπι ενώ ξεχωρίσει η αναμέτρηση της Άσλεϊ Μπάρτι με την Καρολίνα Πλίσκοβα. Η φορμαρισμένη Ελίνα Σβιτόλινα θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Σεβάστοβα, ενώ το πρόγραμμα στις γυναίκες θα κλείσει η υπερασπίστρια του τίτλου Σλόαν Στίβενς, που μπροστά στο κοινό της θα αγωνιστεί απέναντι στο Νο15 του κόσμου Ελίζ Μέρτενς.

Το πρόγραμμα (σε ώρες Ελλάδος)

19:00 Ράφα Ναδάλ - Νικολόζ Μπασιλασβίλι

21:30 Κάια Κανέπι - Σερένα Γουίλιαμς

02:00 Σλόαν Στίβενς - Ελίζ Μέρτενς

04:00 Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο - Μπόρνα Τσόριτς

Louis Armstrong Stadium:

18:00 Ντόμινικ Τιμ - Κέβιν Άντερσον

21:00 Άσλι Μπάρτι - Καρολίνα Πλίσοκοβα

23:00 Τζον Ίσνερ - Μίλος Ράονιτς

Grandstand:

00:00 Αναστασία Σεβάστοβα - Ελίνα Σβιτολίνα

Πηγή: sdna.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News