default-image

Street tennis event από το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Tάλως

Σπορ
Street tennis event από το Ηράκλειο ΟΑΑ στο Tάλως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. κλείνει 90 χρόνια ζωής και για να γιορτάσει τα γενέθλια του προχωρά σε μια σειρά από δράσεις…μία από αυτές είναι και το Street Tennis event που διοργανώνεται σε συνεργασία με εμπορικό κέντρο Talos Plaza.

Το Σάββατο 26 Μάιου 2018 από τις 12.00 o χώρος του Talos θα μετατραπεί σε γήπεδο τένις και θα υποδεχτεί μικρούς τενίστες.

Η συνεργασία των δύο πλευρών έχει ξεκινήσει εδώ και 6 περίπου μήνες. Το αθλητικό σχολείο του Ηρακλείου και το εμπορικό κέντρο, έχουν σμίξει σε αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο…πρωτοπορώντας σε όλους τους τομείς.

Το επόμενο Σάββατο λοιπόν θα δημιουργηθούν πολλά γήπεδα με μικρά φιλέ, όπου τα παιδιά που θα βρεθούν εκεί θα διδαχθούν τα μυστικά του τένις από την έμπειρη ομάδα προπονητών του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. εφαρμόζει το πρόγραμμα Total Tennis, βασισμένο στα προγράμματα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις «Play & Stay” και Tennis 10’s και αφορά παιδιά ηλικίας 4-16 ετών. Το πρόγραμμα είναι χωρισμένο σε 2 υποπρογράμματα με βάση την ηλικία:

Το F.R.O.G.για παιδιά 4-10 ετών

Την Ακαδημία για παιδιά 11-16 ετών.

Σκοπός του προγράμματος είναι η διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος του τένις στην πόλη μας, η παροχή ενός υγιούς, δημιουργικού και ευχάριστου περιβάλλοντος άθλησης για τα παιδιά και τέλος μέσα από το παιχνίδι η εκμάθηση ενός αθλήματος που κρατήσει μια ζωή!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News