Πήραν εμπειρίες Βολτυράκης και Μπόγρης στη Μάλτα  

Σπορ
Πήραν εμπειρίες Βολτυράκης και Μπόγρης στη Μάλτα  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή των αθλητών σε διεθνές τουρνουά

Με πολλές εμπειρίες επέστρεψαν από τη Μάλτα ο Βασίλης Βολτυράκης και ο Βαγγέλης Μπόγρης, οι οποίοι πήραν μέρος στο διεθνές τουρνουά τένις San Michel, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διήμερο 10-17 Μαρτίου.

Οι δύο αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ στην πρώτη τους ευρωπαϊκή εξόρμηση συμμετείχαν στην κατηγορία 16 ετών και πήγαν αρκετά καλά. Ο Βασίλης Βολτυράκης, μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στα ημιτελικά και να κατακτήσει την τρίτη θέση. Στον πρώτο γύρο είχε bye, στους 32 επικράτησε του Ιταλού Lorenzo Macioce 64 63, ενώ στον επόμενο γύρο κέρδισε στο τρίτο σετ τον Άγγλο Dean Cooper Kirby με 63 26 75 και πέρασε στους “8”. Με μια άνετη νίκη επί του Γάλλου Clovis Benichou με 62 61 πέρασε στα ημιτελικά, όπου έχασε από τον Κύπριο Φώτο Φωτιάδη, Νο2 του ταμπλό, με 61 63.

Ο Βαγγέλης Μπόγρης, από την πλευρά του, αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο του κυρίως ταμπλό τον Ιταλό Nicolo Baroni, από τον οποίο και τελικά ηττήθηκε με 36 61 64, καθώς έκανε καθοριστικά λάθη στα κρίσιμα σημεία. Στο διπλό προσπάθησαν να πετύχουν την ανατροπή, όμως λύγισαν κόντρα στους Αυστριακούς Kaufman/Lehner, χάνοντας με 62 36 11-9.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News