default-image

Τι έκαναν οι κρητικές ομάδες στις εθνικές κατηγορίες βόλεϊ

Σπορ
Τι έκαναν οι κρητικές ομάδες στις εθνικές κατηγορίες βόλεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΠΕΡ πραγματοποίησε πολύ άσχημη εμφάνιση και έχασε 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη για την 7η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

Η ομάδα του Ρεθύμνου δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του ματς να φανεί ανταγωνιστική και οι Πειραιώτισσες έκαναν «περίπατο». Το συγκρότημα της Κρήτης είχε θετική παρουσία μόνο στο τρίτο σετ, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κοντράρει ιδιαίτερα τις νικήτριες.

Εντυπωσιακά συνεχίζουν την πορεία τους στο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ ανδρών ΣΦΠΧ και ΟΠΕΡ. Οι δύο εκπρόσωποι της Κρήτης στην κατηγορία πήραν νίκες το Σάββατο για την 6η αγωνιστική και επιβεβαίωσαν ότι διαθέτουν πολύ δυνατά σύνολα.

Οι Χανιώτες επιβλήθηκαν εύκολα 3-0 σετ (25-15, 25-16, 25-17) του Μίλωνα, έκαναν το «6Χ6» και διατηρήθηκαν στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Οι Ρεθυμνιώτες σημείωσαν άλλο ένα διπλό, αφού επικράτησαν άνετα 0-3 σετ (22-25, 23-25, 20-25) της Δραπετσώνας και πλέον βρίσκονται στην 3η θέση.

Η Μεσσαρά δεν κατάφερε ούτε χθες να σπάσει το… ρόδι στην Α2 βόλεϊ γυναικών και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αφού έχασε 3-0 σετ (25-18, 25-8, 26-24) από τον Ηλυσιακό για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Κρήτης έκανε καλή προσπάθεια στο πρώτο και στο τελευταίο σετ, ωστόσο γνώρισε άλλη μία ήττα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News