Αποκλεισμός για τα αδέλφια Τσιτσιπά από το Roland Garros

Σπορ
Αποκλεισμός για τα αδέλφια Τσιτσιπά από το Roland Garros

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ελληνικό δίδυμο μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε 2-1 σετ από τους Αρέβαλο και Ροζέρ...

Στον πρώτο γύρο ολοκληρώθηκε η παρουσία του Στέφανου και του Πέτρου Τσιτσιπά στο διπλό του Roland Garros. Το ελληνικό δίδυμο μετά από μεγάλη μάχη ηττήθηκε 2-1 σετ από τους Αρέβαλο και Ροζέρ.

Μάλιστα, η μονομαχία τους κρίθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ του τρίτου σετ με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα. Φυσικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την παρουσία του στο μονό.

Τα δύο πρώτα σετ είχαν παρόμοια εξέλιξη αλλά με διαφορετικούς νικητές. Οι δύο ομάδες πήγαν χέρι χέρι μέχρι το 3-3 κάθε σετ. Από εκεί και μετά είχαμε το break που έκρινε την εξέλιξή τους.Οι Αρέβαλο και Ροζέρ έκανε το κρίσιμο break στο πρώτο σετ και το κατέκτησαν με 6-3, ενώ το ίδιο έπραξαν ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο δεύτερο.

Στο τρίτο σετ δεν είχαμε κάποιο break με αποτέλεσμα τα δύο δίδυμα να οδηγηθούν στο σούπερ τάι μπρέικ. Εκεί ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν 4-0.

Ωστόσο, οι Αρεβαλο και Ροζέρ πήραν πίσω αμέσως τα δύο mini breaks και με έξι διαδοχικούς πόντους πέρασαν μπροστά στο σκορ με 6-4.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News