"Χρώμα Run" : Ο πιο διασκεδαστικός αγώνας σήμερα στο Αρκαλοχώρι

Σπορ
"Χρώμα Run" : Ο πιο διασκεδαστικός αγώνας σήμερα στο Αρκαλοχώρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς ανταγωνισμό αλλά με πολλές εκπλήξεις η σημερινή συνάντηση στο Εκθεσιακό Κέντρο...

O πιο διασκεδαστικός, μη ανταγωνιστικός αγώνας, είναι προγραμματισμένος για σήμερα (17:00) στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου. Ο λόγος για το “Χρώμα Run”, που επιστρέφει για να χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές στους συμμετέχοντες.

Μετά από τρία χρόνια απουσίας, θα μοιράσει χαμόγελα και θα χρωματίσει τη μέρα όσων λάβουν μέρος. Μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους! Ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας, γεμάτος παιχνίδια, μουσική και χρώματα, στον οποίο μπορούν οι συμμετέχοντες να τρέξουν, να περπατήσουν ή μόνο να χορέψουν!

Στο τέλος αυτών των μοναδικών χρωματιστών χιλιομέτρων, η γιορτή θα συνεχιστεί, αφού οι διοργανωτές του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου έχουν προγραμματίσει συναυλία με το συγκρότημα “48 ώρες”, για να απογειώσει τη διάθεση των παρευρισκομένων.

Όσοι λάβουν μέρος στο “Χρώμα Run” θα πρέπει να βρίσκονται μία ώρα νωρίτερα στο Εκθεσιακό Κέντρο, όπου από τις 13:00 και μέχρι τις 16:00, όσοι δεν έχουν παραλάβει το πακέτο συμμετοχής τους, θα μπορούν να το πάρουν. Υπενθυμίζουμε ότι το πακέτο περιλαμβάνει: μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης, δύο σακουλάκια χρώμα, χρωματιστά γυαλιά, το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν), την τσάντα της διοργάνωσης, τον αριθμό συμμετοχής, είσοδο στη συναυλία μετά τον αγώνα.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στο μετάλλιο του αγώνα, αφού και πάλι η Καίτη Μυκωνιάτη έχει κάνει καταπληκτική δουλειά με τα χελωνάκια που έχει δημιουργήσει, θέλοντας να δείξει ότι στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έχει σημασία ποιος θα τερματίσει πρώτος, αλλά ποιος θα απολαύσει περισσότερο τη διαδρομή. Πολύχρωμα μετάλλια χελώνες για τους πιο χαρούμενους και χρωματιστούς δρομείς της χώρας!

Παιδιά κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς τους κατά την παραλαβή του πακέτου, για την υπογραφή υπεύθυνης δήλωσης.

Όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, τα χρώματα είναι κατασκευασμένα από καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων που αποτελούνται από φυσικά συστατικά, είναι απολύτως ασφαλή για τους ανθρώπους και το περιβάλλον και έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ο αγώνας στηρίζει το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία “Δικαίωμα στη Ζωή” και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου. Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News