Στην Ινδία για προετοιμασία ο Στεφανουδάκης

Σπορ
Στην Ινδία για προετοιμασία ο Στεφανουδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα λάβει μέρος σε διεθνές πρωτάθλημα…

Για πρώτη φορά ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης, Μανώλης Στεφανουδάκης, θα βρεθεί στην χώρα της Ινδίας για την αγωνιστική του προετοιμασία. Θα συμμετάσχει στο 5th India Open Parathletics International Championship 2023 το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Bengaluru στο στάδιο Shree Kanteerava Stadium από τις 4 έως 7 Μαΐου. Τον Έλληνα αθλητή συνοδεύει ο προπονητής του, Ιπποκράτης Σκαντζάκης.

«Είμαστε δυο μήνες πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Παρίσι και συνεχίζουμε την αγωνιστική μας προετοιμασία με την συμμετοχή μας στην τέταρτη διοργάνωση της χρονιάς σε ένα διεθνές Πρωτάθλημα στην Ινδία. Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή που είναι πάντα δίπλα μας και καλύπτουν τα έξοδα της αποστολής.

Θα προσπαθήσουμε να αγωνιστούμε δυνατά και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα μας», αναφέρει σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο .

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στηρίζουν: ο μέγα χορηγός: ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ και τα μέλη των εταιρειών:MINOAN LINES, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., MK HOTEL COLLECTION, JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ, SIKA HELLAS ABEE, ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., PROACTIVE Α.Ε., ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News